Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Mercedeksen kuljettajatilanne puhuttaa: “Tallipäällikön on tuettava sitä, jolla on enemmän vaikeuksia”

Mercedes GP:n George Russell oli Miamin harjoituksissa nopein.
AOP

Entinen F1-kuljettaja, Emmanuele Pirro, ottaa kantaa Mercedeksen kuljettajatilanteeseen. Lewis Hamilton ja George Russell ovat molemmat todistaneet tasonsa F1:ssä, eikä kummankaan mestaruusmahdollisuudet ole täysin poissujettuja.

F1-kausi lähestyy kovaa vauhtia ja pian päästään jälleen tositoimiin. Viime kaudella alisuorittanut Mercedes on monissa etukäteisarvioissa yksi Red Bullin suurimmista haastajista, eikä homma tule ainakaan jäämään kiinni tiimin kuljettajista.

Tallipäällikkö Toto Wolffilla on täysi usko sekä Lewis Hamiltonin ja George Russellin kykyihin. Jos kaikki loksahtaa kohdalleen on molemmilla herroilla täydet mahdollisuudet taistella tulevalla sesongilla maailmanmestaruudesta.

Siitäkin huolimatta, että viime vuonna Russell sijoittui ykköseksi ainoastaan yhdessä GP:ssä ja Hamilton jäi ensimmäistä kertaa urallaan ilman ainuttakaan voittoa.

Entinen F1-kuljettaja, Emmanuele Pirro, vertaa Mercedeksen kuljettajatilannetta muihin valmistajiin ja antaa oman neuvonsa Wolffille.

– Red Bullilla työnjako on todella selkeä. Max Verstappen on vahvempi kuljettaja kuin Sergio Perez, joten Max on tiimin selkeä ykkönen.

– Silloin kun kyseessä on kaksi tasaväkistä kuljettajaa, kuten Mercedeksellä, tallipäällikön on tuettava sitä, jolla on enemmän vaikeuksia. Aivan kuten vanhemmat tukevat heikompaa lasta.

Lähde: Formula1News.co.uk

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1