Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Yllätysuutinen ampumahiihtotähdestä sai kilpakumppanit hämilleen: “Eikä, oletko tosissasi?”

Tiril Eckhoff
AOP

Yllätysuutinen Tiril Eckhoffin mahdollisesta eläköitymisestä sai naisen kilpakumppanit hämilleen.

Tiril Eckhoff on hiihtänyt mahdollisesti viimeisen kilpailunsa ampumahiihdossa. Yllätysuutinen sai naisen kilpakumppanit epäuskoisiksi.

Eckhoff kertoi NRK:n haastattelussa aiemmin tällä viikolla, ettei ole varma jatkostaan lajin parissa. Norjalaistähti ei ole kilpaillut ampumahiihdon maailmancupissa lainkaan tällä kaudella.

– Olen hyvin epävarma. Ajattelen nyt asiaa, koska olen kamppaillut paljon terveyteni kanssa. Mietin yhä, mitä minun pitäisi tehdä, pystynkö vetämään vielä yhden kauden tai lopetanko tähän, Eckhoff pamautti haastattelussa.

Ampumahiihdon MM-kisat ovat parhaillaan käynnissä Saksan Oberhofissa. 32-vuotiaan Eckhoffin kommentit mahdollisesta eläköitymisestä saivat naisen kilpakumppanit yllättyneiksi.

Saksalainen Vanessa Voigt ei ollut uskoa kuulemaansa, kun nainen kuuli haastattelusta, jossa Eckhoff avautui olympialaisten jälkeisestä vaikeasta ajastaan.

– Eikä? Oletko tosissasi? Okei, okei, okei. Se on hullua. Toivon, että hän voi hyvin ja että hän tekee oikean päätöksen. Minä… En oikein tiedä, mitä sanoa juuri nyt. En odottanut tätä, 25-vuotias kommentoi Dagbladetille.

Italian ampumahiihtotähti Dorothea Wierer oli niin ikää yllättynyt Eckhoffin kommenteista ja toivoi naisen vielä palaavan kisaladuille.

– Eikö? Toivottavasti ei. Hän on niin vahva. Uskon, että hänestä tulee loistava kausi ensi vuonna, jos hän palaa. Hän on yksi maailman parhaista urheilijoista. Olisi todella surullista, jos niin kävisi. Ampumahiihto tarvitsee Tiriliä, Wierer sanoi Dagbladetille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu