Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Aston Martinin tähtikuljettaja avautuu tiiminsä mahdollisuuksista: “Meidän täytyy olla kekseliäitä”

Fernando Alonso
AOP

Fernando Alonso aloittaa ensimmäisen kautensa Aston Martinilla. Kaksinkertainen maailmanmestari on nähnyt lajin monet kasvot ja uskoo tietävänsä, mitä hänen tiiminsä on tehtävä suoritusten maksimoimiseksi.

Kuten hyvin tiedetään Sebastian Vettel ripusti viime kauden päätteeksi ainakin toistaiseksi ajohanskansa naulaan. Tähtikuljettajan jättämää aukkoa paikkaamaan saapui lajilegenda, Fernando Alonso, joka edusti viime vuonna Alpinea.

41-vuotias espanjalainen on ehtinyt kokea kilpauransa aikana kaikenlaista ja hän tuokin mittaamattoman arvokasta kokemusta Aston Martinin pilttuuseen. Alonso uskoo tietävänsä, mitä hänen työnantajansa on tehtävä hyvien tulosten saamiseksi tulevalla kaudella.

– Meidän täytyy olla kekseliäitä ja luovia kaikessa, mitä teemme, espanjalaisässä toteaa.

– Tässä lajissa on pakko pysyä jatkuvasti kehityksen mukana ja löydettävä oikeat ratkaisut jokaisen kilpailun ja jokaisen kauden aikana. F1:ssä menestyminen vaatii, että asiat pystytään tekemään paremmin kuin kilpailija.

– Tiimillä täytyy olla selkeä idea, jonka jälkeen on mahdollista miettiä, mitä sen toteuttaminen vaatii. Tiedän, että meillä on riittävästi osaamista. Meidän täytyy pystyä ulosmittaamaan se jokaisen osakilpailun aikana.

– Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, että pystymme kehittymään jatkuvasti.

Lähde: PlanetF1

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1