Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

F1-väriläiskä kertoo yhteistyöstään Helmut Markon kanssa: “Hän pakotti minut juoksemaan yli tunnin matkan toimistolleen”

Juan Pablo Montoya
AOP

Juan Pablo Montoya muistetaan ennen kaikkea F1-urastaan, mutta tätä ennen mies ajoi muun muassa Formula 3000-sarjassa Helmut Markon alaisuudessa. Kolumbialainen kertoo, että Markon kanssa työskenteleminen oli ajoittain haastavaa, mutta myöntää oppineensa tältä paljon.

Kolumbialaiskuljettaja Juan Pablo Montoya nousi F1-maailman huipulle hieman tavallisesta poikkeavan urapolun jälkeen. Ennen siirtymistään Indycariin, mies ehti ajaa Formula 3000 sarjaa, joka toimii yleensä viimeisenä vaiheena ennen Formula 1:een siirtymistä.

Kolumbialainen edusti kyseisessä sarjassa RSM Markoa, joka pomona toimi nykyään Red Bullilla työskentelevä Helmut Marko.

Montoya paljastaa, että kaksikon välillä sattui ja tapahtui, mutta kertoo olevansa kiitollinen Markolle saamistaan opeista.

– Markon kanssa työskentely oli haastavaa, mutta uskon, että se teki minusta lopulta paremman kuljettajan. Hän huusi minulle usein ja väitti minun olevan hullu. Tiedän silti, että hän tarkoitti vain hyvää. Hän halusi puskea minua eteenpäin valmistaakseen minua tulevaa varten.

– Hän kutsui minut eräänä päivänä lounaalle luokseen. Tarjolla oli vain salaattia, mutta minä en syönyt mitään kasviksia tuohon aikaan.

– Kun kieltäydyin hän pakotti minut juoksemaan yli tunnin matkan hänen toimistolleen. Olin raivoissani, mutta nyt ymmärrän, että hän halusi vain auttaa minua.

Lähde: Formula1News.co.uk

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1