Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Yleisurheilu

Viivi Lehikoinen hätyytteli SE:tä Metzissä – Hollantilainen hurjasteli kovan ajan

Viivi Lehikoinen aitoi 4. sijalle nuorten EM-kisoissa
AOP

Suomen Viivi Lehikoinen juoksi ennätyksensä 400 metrin matkalla hallissa Metzissä. Nuori nainen on ollut hyvässä vireessä tällä kaudella, sillä aiempi ennätys syntyi vain kaksi viikkoa sitten Helsingissä.

Viivi Lehikoinen juoksi lähellä SE -aikaa Metzissä lauantaina. Lehikoinen juoksi uuden upean ennätyksensä 52,52, joka jää vain 15 sadasosaa Ella Räsäsen SE-ajasta. Räsänen juoksi SE:n 10 vuotta sitten ja se kirjataan aikaan 52,37.

– Oli tosi hyvä kisa. Femke Bol meni tietysti omia menojaan, mutta edessäni juossut irlantilainen Sharlene Mawdsley piti juuri minulle sopivaa vauhtia. Ei tarvinnut taistella juoksupaikasta, vaan hyödyin peesistä, Lehikoinen totesi juoksun jälkeen.

Lehikoisen aiempi halliennätys 53,72 syntyi kaksi viikkoa sitten Helsingin Liikuntamyllyssä. Ulkoradalla Lehikoinen on kiitänyt saman matkan aikaan 52,99, joten halliennätys on siihen suhteessa erittäin kova.

Kilpailun voitti hollantilainen Femke Bol, joka hurjasteli kautta aikojen neljänneksi kovimman ajan hallimatkalla. Bolin aika oli 49,49.

Molemmat, niin Lehikoinen kuin Bol, nähtiin myös 200 metrin matkalla, jossa Lehikoinen juoksi aikaan 24,20. Bol jatkoi kovaa vauhtiaan juoksemalla 22,87.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Yleisurheilu