Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Jannik Sinner tähtää läpimurtokauteen: “Aikani koittaa vielä”

Jannik Sinner
AOP

Jannik Sinner on osoittanut pystyvänsä kilpailemaan lajin kirkkaimmalla huipulla. Italialainen on kohdannut kaikki tennishuiput lyhyen ajan sisään.

ATP-rankingin seitsemättätoista sijaa hallussaan pitävä Jannik Sinner kohtasi viime vuoden aikana muun muassa Carlos Alcarazin, Stefanos Tsitsipasin ja Novak Djokovicin.

Vaikka Sinner hävisi jokaisen näistä kamppailuista, pystyi hän osoittamaan haastamaan lajin kirkkaimmat tähdet. Sinner oli pitkään vahvoilla Wimbledonissa Djokovicia vastaan, mutta hukkasi lopulta kahden erän johtonsa.

Pettymykset ovat kasvattaneet Sinnerin luonnetta ja hänellä on täysi usko omiin kykyihinsä.

– Hävisin Djokovicille, Tsitsipasille ja Alcarazille viiden erän taistelun jälkeen, joten olen osoittanut olevani vaaditulla tasolla.

– Pystyn pelaamaan erittäin hyvää tennistä. Kenties minulta puuttuu kokemusta tärkeiden otteluiden voittamisesta.

– Tunnen kuitenkin kurovani koko ajan etua terävimpään kärkeen nähden, joka on kaikkein tärkeintä. Yritän pikkuhiljaa päästä lähemmäs, mutta tunnen etten ole niin kaukana.

– Suurimmat paineet pelaamiseeni tulevat omista odotuksistani, eivät muiden puheista. Haluan todistaa itselleni, että pystyn olemaan paras mahdollinen versio itsestäni. Lähden jokaiseen otteluun täynnä asennetta ja uskon, että aikani koittaa vielä.

Lähde: Tennis World USA

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis