Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Brooklyn Netsin entiseltä supertähdeltä kovaa tekstiä vanhaa seuraansa kohtaan: “En pyytänyt siirtoa syyttä”

Kevin Durant Brooklyn Nets Indiana Pacers
AOP

Nykyisin Philadelphia 76ersisä edustava James Harden ei ollut yllättynyt kuultuaan Kyrie Irvingin ja Kevin Durantin lähdöistä Brooklyn Netsistä.

Mahdollisuuksia oli James Hardenin mielestä paljon enempään, mutta tarina lässähti ennen kuin ehti oikein edes alkaakaan. Kevin Durantin lähtö viimeisenä kolmesta suuresta viimeisteli surullisen saagan.

Brooklyn Nets hankki Hardenin tammikuussa 2021 ja yhdessä supertähtien Kyrie Irvingin ja Durantin kanssa, joukkueen oli määrä taistella tosissaan mestaruuksista.

Durantin kärsittyä loukkaantumisista ja Irvingin ollessa sivussa rokoterajoitusten takia, jäi Harden kuitenkin yksin kantamaan taakkaa joukkueen menestymisestä. Melko pian mies pyysikin seuralta siirtoa ja hänet kaupattiin 76ersiin.

Hardenin lähdön jälkeen myös Irving pyysi siirtoa seurasta ja viimeisimpänä joukkueen johtohahmo Durant pelastautui uppoavasta laivasta.

– En pyytänyt siirtoa ilman mitään syytä, Harden avasi.

Yksityiskohtiin entistä seuraansa koskien Harden ei mennyt, mutta ilmaisi selkeästi, että hänen mielestään seuran organisaatiossa oli ongelmia.

– Siellä oli vain paljon toimintahäiriöitä – selvästi. Oli paljon seuran sisäisiä asioita, joita en aio koskaan vain sanoa ääneen mediassa tai mitään, ja se oli yksi syy, miksi tein päätökseni.

– Mutta nyt, en olekaan se luovuttaja tai miksi ikinä media minua haluaakaan kutsua. Tiesin mitä oli tekeillä ja päätin vain, että tämä ei ole minua varten. Haluan vain pelata koripalloa, pitää hauskaa ja nauttia siitä.

Lähde: The Guardian

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo