Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-debytantti paljastaa: “Olin jo lähes sataprosenttisen varma, ettei unelmani tule toteutumaan”

Logan Sargeant F1-kuski Williams
AOP

Logan Sargeant on yksi tulevan F1-kauden kolmesta tulokkaasta. Williamsille superlisenssin avulla Formula 2:sta siirtynyt Sargeant paljastaa, että hän oli ehtinyt jo haudata haaveet lajin kuninkuusluokassa kilpailemisesta.

Formula 2:ssa kovaa jälkeä tehnyt Logan Sargeant sijoittui viime kaudella sarjan yhteispisteissä neljänneksi.

Mies ehti jo omien sanojensa mukaan haaveilla erilaisesta urapolusta moottoriurheilun parissa, ennen kuin tie aukesi yllättäen F1:een.

Sargeant sai kerättyä riittävän määrän niin kutsuttuja superlisenssipisteitä, joiden myötä hänen unelmansa toteutui.

Williams hankki Sargeantin Nicolas Latifin tilalle, jolle näytettiin viime kauden päätteeksi ovea. Sargentista tulee ensimmäinen yhdysvaltalaiskuljettaja F1:ssä sitten vuoden 2015, kun Alexander Rossi ohjasti Manoria.

– Olin jo lähes sataprosenttisen varma, ettei unelmani tule toteutumaan. Pidin suhteellisen varman, ettei minulle aukeasi koskaan siihen tilaisuutta, Sargean paljastaa.

– Ajattelin siirtyväni mahdollisesti LMP:n tai IndyCarin pariin. Vaikutti siltä, että minun olisi tehtävä valinta näiden kahden vaihtoehdon välillä.

Sargeantilla on todennäköisesti luvassa suhteellisen haastava kausi uuden ajoneuvon puikoissa. Valmistajat ovat saaneet vain kolme päivää testiaikaa, joka saattaa näkyä varsinkin tulokkaiden otteissa.

Lähde: Formula1News.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1