Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Heliövaara ja Glasspool pähittivät Tsitsipasin veljekset – Emil Ruusuvuori saa vastaansa ärsytetyn kreikkalaisen

Harri Heliövaara eteni toiselle kierrokselle Wimbledonin nelinpelissä
AOP

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool lähettivät kreikkalaisveljekset Petros ja Stefanos Tsitsipasin ulos Rotterdamin ATP500 turnauksen nelinpelissä.

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool avasivat ATP500-turnauksen Rotterdamissa vakuuttavalla voitolla Kreikan Petros ja Stefanos Tsitsipasin kahdessa erässä pelein 6-3, 6-4. Ottelu kesti vain reilu tunnin.

Heliövaara ja Glasspool on sijoitettu turnauksen nelinpelissä neljänneksi ja pari aloittikin urakan Rotterdamissa vakuuttavasti. Seuraavaksi suomalais-brittiläispari kohtaa joko Intian Rohan Bopannan ja Australian Matthew Ebdenin tai Monacon Hugo Nysin ja Puolan Jan Zielinskin.

Tsitsipasin veljekset hävisivät maanantaina erityisesti syötönpalautuksissa Heliövaaralle ja Glasspoolille.

Stefanos Tsitsipasin turnaus jatkuu tiistaina kaksinpelin osalta kun kreikkalainen kohtaa Emil Ruusuvuoren. Turnauksen ykkösijoitetulla saattaakin siis olla kana kynittävänä suomalaisvastustajan kanssa.

Ruusuvuorella onkin siis tiistaina edessä kova paikka – Tsitsipas hävisi muutama viikko sitten Australian avointen finaalissa Novak Djokovicille ja hakee varmasti nälkäisenä ATP-turnausvoittoa. Maailmanlistan kolmonen Tsitsipas on pelannut vakuuttavasti vaikka hävisikin Australian avointen finaalin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis