Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Jasmi Joensuun päätös MM-kisojen alla sai joukkuetoverit spekuloimaan – Taktikoitiinko viestijoukkueen kanssa?

Jasmi Joensuu maastohiihto
AOP

Jasmi Joensuun poisjäänti Toblachin maailmancupin viestistä on saanut spekulaatiot joukkueen sisällä heräämään.

Italian Toblachissa hiihdettiin reilu viikko sitten viimeiset maailmancupin kilpailut ennen Planican MM-kilpailuja. Suomen naisten viestijoukkueeseen ei kuitenkaan ollut tarjolla liian montaa vaihtoehtoa, kun moni hiihtäjä jätti viestin välistä.

Yksi näistä hiihtäjistä oli Jasmi Joensuu, jonka päätös jättää viesti välistä kirvoitti spekulaatiota maajoukkueen sisällä. Muun muassa viestissä hiihtänyt Anne Kyllönen kommentoi kilpailun jälkeen hieman katkerana, ettei halukkaita hiihtäjiä ollut joukkueeseen tarjolla montaa.

Joensuun ja muiden hiihtäjien poisjäänin syyksi on spekuloitu muun muassa harjoittelun optimointia sekä huonojen näyttöjen välttämistä MM-kisojen alla. Nainen itse kiistää huhut mahdollisesta taktikoinnista ja vakuuttaa päätöksen olevan yhdessä maajoukkueen valmennusjohdon kanssa tehty.

– Noudatin valmennusjohdon ohjeita. Teimme päätöksen jo ennen viikonloppua, että jätän sunnuntain viestin väliin. Halusin myös varmistaa, että saan hyvän treenipätkän MM-kisojen valmistautumiseen enkä kilpaile liikaa, Joensuu kertoi Helsingin Sanomien mukaan.

Myös Aino-Kaisa Saarinen kyseenalaisti Joensuun ja Eveliina Piipon päätöksen jättää viesti väliin. Saarisen mielestä viesti olisi ollut oiva tilaisuus antaa näyttöjä vielä ennen MM-kisoja.

– Sillä tavalla harmittaa kommentit, kun kokonaisuutta ei ymmärretä. Itselläni oli halu hiihtää sunnuntaina. Omasta joukkueestakin joukkuekaverit kommentoivat, vaikka tiesivät tilanteen täysin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu