Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

UFC-legenda: “Volkanovski oli ensimmäinen ottelija, joka sai Makhachevin näyttämään inhimilliseltä”

UFC vapaaottelupromootio USA
AOP

Islam Makhachevin ja Alexander Volkanovskin välinen ottelu puhuttaa edelleen runsaasti sosiaalisessa mediassa. Venäläismestari nappasi voiton yksimielisellä tuomaripäätöksellä, joka on herättänyt runsaasti närää. Lajilegenda, Daniel Cormier, jakaa oman näkemyksensä huippuottelun lopputuloksesta.

Islam Makhachev ja Alexander Volkanovski iskivät yhteen Australian RAC-Areenalla Perthissä. UFC 284:n pääotteluna toiminut näytös ei jättänyt ketään kylmäksi kaksikon järjestäessä hurjan näytöksen.

Kuten aiemmin uutisoimme, ottelu päättyi yksimieliseen tuomaripäätökseen Makhachevin hyväksi, johon aussiottelija Volkanovski ei ollut tyytyväinen.

Australialaisyleisö joutui niin ikään pettymään vyön jäätyä venäläisen haltuun. Tuomaripäätös on herättänyt runsaasti arvostelua sosiaalisessa mediassa ja pisteytystä on pidetty epäreiluna.

Entinen lajisuuruus ja maailmanmestari, Daniel Cormier, kertoo nauttineensa ottelun annista, mutta pitää Makhacheviin kohdistunutta kritiikkiä epäreiluna.

Volkanovski oli ensimmäinen ottelija, joka sai Makhachevin näyttämään inhimilliseltä. Siltikään hän ei voittanut ottelua.

Volkanovskin saama arvostus ottelun jälkeen kertoo mielestäni myös siitä miten hyvä Makhachev on.

Mediassa nähty ryöpytys Makhachevia kohtaan ei ole reilua. Hän sai perille useita isoja osumia ja voitti ottelun ansaitusti. Kaiken kaikkiaan tämä oli kuitenkin huikea kamppailu.

Lähde: MMA Junkie

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Kamppailulajit