Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Williamsilla lähdetään puhtaalta pöydältä uuteen kauteen: “Meillä on hyvä pohja kasassa”

F1 Williams
AOP

Viime kaudella rajulla tavalla alisuorittanut Williams on valmistautunut huolella tulevaan kilpailuvuoteen. Alex Albonin mukaan tiimissä vallitsee luottava tunnelma ja uusi auto on tuntunut hyvältä ajaa.

Williams jäi viime kaudella valmistajien pisteissä sarjan viimeiselle sijalle. Suunta on ainoastaan ylöspäin ja toiseen kauteensa Williamsin puikoissa valmistautuva Alex Albon on suurella todennäköisyydellä tiimin ykköskuski alkavallakin sesongilla.

Viime kaudella toista autoa ajanut Nicolas Latifi, joka sai kauden päätyttyä väistyä tehtävästään. Latifin tilalle hankittiin lupaava Logan Sargeant, joka tekee debyyttinsä F1:ssä.

Suurimmat odotukset tulevat kohdistuvaan Alboniin, joka kertoo tunnelmistaan alkavan sesongin kynnyksellä. Albon kertoo olevansa tyytyväinen Williamsin uuteen autoon.

– Auto on tuntunut itseasiassa erittäin hyvältä. Joskus sitä huomaa välittömästi, kun uudessa autossa riittää vielä runsaasti kehitettävää.

– Tällä kertaa ei ole kuitenkaan niin ja kaikki on tuntunut hyvältä. Auto on tuntunut kaikin tavoin erittäin tasaiselta, joten meillä on hyvä pohja kasassa.

– Vauhti tulee lopulta ratkaisemaan, mutta tässä vaiheessa kaikki näyttää erittäin lupaavalta. Tiimissä vallitsee hyvä tunnelma ja lähdemme odottavaisin mielin uuteen kauteen.

Lähde: The Race

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1