Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Tässäkö Novak Djokovicin kovin haastaja? – “Olen aina halunnut kohdata lajin parhaat”

Carlos Alcaraz
AOP

Novak Djokovic voitti hiljattain päättyneet Australian avoimet ja nousi takaisin valtaistuimelleen miesten ATP-rankingin ykköseksi. Kärkipaikkansa menettänyt Carlos Alcaraz toivoo pääsevänsä ottamaan sebialaisesta pian mittaa.

Kun Novak Djokovic voitti vuoden tauon jälkeen Australian avointen finaalissa Stefanos Tsitsipasin, yksi ensimmäisistä häntä onnitelleista pelaajista oli Carlos Alcaraz.

Ällistyttävällä vauhdilla tennismaailman kirkkaimpaan kärkeen kohonnut Alcaraz voitti viime vuoden aikana muun muassa US Openin ja piti ATP-rankingin ykköspaikkaa hallussaan.

Espanjalaisen loppukausi meni piloille loukkaantumisen takia ja Djokovic nousi rankingin ensimmäiselle sijalle Australian avointen jälkeen.

Nämä kaksi huippupelaajaa ovat toistaiseksi kohdanneet vain kertaalleen ATP-tasolla. Alcaraz oli vahvempi viime vuonna pelatussa Madridin turnauksessa, mutta lajiväen parissa odotetaan vesi kielellä herrojen seuraavaa mahdollista kohtaamista.

Alcaraz kertoi hiljattain median edessä omasta mentaliteetistaan ja raotti tulevaisuudentavoitteitaan.

– Historian parhaat pelaajat, kuten Rafa (Rafael Nadal), Roger (Federer) ja Novak eivät ole koskaan pysähtyneet paikoilleen. He ovat pystyneet aina jatkamaan kehittymistään. Pyrin itse samaan ottamalla oikeita askeleita urallani.

– Olen luonteeltani rohkea, enkä välitä siitä, kuka minulla on vastassani. Olen aina halunnut kohdata lajin parhaat. Intohimo tennistä kohtaan on tehnyt minusta pelaajan, joka olen tällä hetkellä.

Lähde: Tennis World USA

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis