Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigan Crocodiles täydensi yhdysvaltalaiskolmikkonsa: “Äärimmäisen nopea pelimies”

Seinäjoki Crocodiles Vaahteraliiga
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigaa pelaava Seinäjoki Crocodiles on solminut kautta 2023 koskevan pelaajasopimuksen yhdysvaltalaisen puolustuksen linjassa pelaavan Elijah Watsonin kanssa. Watson on kolmas seinäjokisten julkaisema yhdysvaltalaispelaaja.

23-vuotias Elias Wood on ehtinyt pelaamaan yliopistojalkapalloa USA:ssa useammassakin opinahjossa. Vuonna 2017 hän aloitti Miami Ohio Universityssä NCAA:ssa ehtien pelaamaan korkeakoulun joukkueessa viisi ottelua. Vuonna 2018 opiskelut jatkuivat Iowa Central Community Collegesassa, jonka mukana Watson oli voittamassa alueen mestaruutta.

Kaudella 2021 raamikas linjapelaaja (190 cm ja 134 kg) teki paluun D1-tason kouluun ja joukkueena Southern Illinois Universityn Salukis. Koronan peruuttaman 2020 kauden jälkeen Watson ehti pelaamaan vielä yhden kauden verran Valdosta State Univerityssä NCAA II:ssa.

– Isosta koostaan huolimatta Watson on äärimmäisen nopea pelimies, sillä hän kellotti 2022 All Star -viikonlopun combinessa ajan 4,85 sekuntia/40 jaardia. Samassa All Stars -ottelussa Watson sai tililleen seitsemän taklausta, yhden säkityksen ja kolme taklausta miinuksille, Crocodilesin tiedotteessa todetaan.

Kauden 2022 lailla Crocodiles käyttää kaksi jenkkikorttiaan nimenomaan puolustuksen linjapelaajiin. Seura on ehtinyt julkaisemaan jo jatkosopimuksen Seth Zinsin kanssa. Viime kaudella Zinsin rinnalla pelasi Vaahteraliigan allstars-kentälliseenkin valittu Emmit Gooden, joten nuorella Watsonilla on kookkaat saappaat täytettävänä Crocojen puolustuksessa.

Seinäjokisten kolmas yhdysvaltalaispelaaja on pelinrakentaja Zachary Whitehead. Lisäksi Yhdysvaltojen passin omaavat keskushyökkääjä Christian Powell sekä takapuolustaja Eric Irvine. Molemmat ovat vaikuttaneet Suomessa kuitenkin jo niin pitkään, että miehille on myönnetty sääntöjen mukaisesti EU-status jolla he eivät kuormita joukkueensa rajallista USA-kiintiötä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut