Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigan Wolverines julkaisi kerralla koko hyökkäyslinjan kokoonpanonsa

amerikkalainen jalkapallo
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigassa pelaava Helsinki Wolverines on julkaissut kauden 2023 hyökkäyslinjan kokoonpanonsa. Vaahteraliigan ohella myös miesten I-divisioonaan osallistuva Wolverines on listannut hyökkäyslinjansa vahvuuteen 15 pelaajan nimet.

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigasn viime kauden pronssimitalisti Helsinki Wolverines kertoi aiemmin helmikuussa rakentavansa joukkueelleen kestävää pohjaa tulevaisuuden menestykseen tähdäten. Päävalmentaja Pekka Lamminsalon mukaan seuran tavoitteena ei ole voittaa mestaruutta hinnalla millä hyvänsä.

Siinä missä viime kauden Wolverines-hyökkäyslinjassa pelasi kaksi ulkomaalaisvahvistusta, lähdetään kauteen 2023 nyt puhtaasti kotimaisin voimin.

Uutena pelaajana Wolverines esittelee Max Bowenin, joka on aiemmin pelannut Vaahteraliigaa Porvoon Butchersin ja United Newland Crusadersin miehistöissä.

– On sanomattakin selvää, että linja on yksi kriittisimpiä osa-alueita mille tahansa joukkueelle. Se, että saimme kiinnitettyä Maxin kaltaisen laadukkaan suomalaisen linjapelaajan, parantaa hyökkäyksemme suorituskykyä välittömästi, Lamminsalo hehkuttaa.

Paluun kokoonpanoon tekee nuori Leevi Aarnio, jonka viime kausi sujui armeijan harmaissa pelikenttien sijaan. Kokeneemmasta kalustosta pallon toiselle puolelle hyppää Juho Jousmäki, joka on aiemmilla kausillaan pelannut puolustuksen linjassa.

Muut hyökkäyslinjan palaset ovat Adil Benattabou, Tobias Jacob, Aleksanteri Jääskeläinen, Lari Lahtinen, Kasper Leskinen, Emil Löfgren, Eelis Naamanka, Aku Risku, Juho Silén, Veeti Stenman, Eemeli Tirkkonen ja Manu Tolppala.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut