Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Ferrari-kuljettajalla selkeät tavoitteet ensi kaudelle: “Aion tehdä kaikkeni päästäkseni juhlimaan maailmanmestaruutta”

Ferrarin Charles Leclerc
AOP

Ferrarin Charles Leclerc sijoittui viime kaudella kuljettajien pisteissä hienosti toiseksi. Monacolainen kertoo, että tulevalla sesongilla ainoa tavoite on taistella maailmanmestaruudesta.

Ferrari sai viime kauteen lentävän lähdön ja näytti toden teolla pystyvän pistämään kampoihin edellisvuoden mestarille Red Bullille. Charles Leclerc voitti kaksi kolmesta ensimmäisestä osakilpailusta ja kaikki näytti hyvältä Maranellossa.

Tämän jälkeen vaikeuksia alkoi kuitenkin ilmaantua ja Ferrari kärsi lukuisista ongelmista. Italialaistalli sortui lukemattomiin strategisiin virheisiin, jonka lisäksi myös auton luotettavuuden kanssa alkoi ilmetä ongelmia.

Myös kuljettajlta nähtiin muutamia henkilökohtaisia virheitä, jotka osittain auttoivat Red Bullia kirimään edelle.

Ferrarilla pyritään tekemään uuden kauden alla kaikki mahdollinen, jotta viime vuoden pettymys ei toistuisi. Leclerc kertoi medialle tunnelmistaan uuden auton julkistamistilaisuudessa ja linjasi selkeän tavoitteen pian alkavalle sesongille.

– En malta odottaa pääseväni jälleen kilpailemaan. Otimme viime vuonna selkeitä kehitysaskeleita verrattuna edellisiin kausiin, mutta jäimme toiselle sijalle sekä kuljettajien, että valmistajien kokonaispisteissä.

– Ainoa tavoitteemme on nousta ykköseksi. Voittaminen on asia, joka antaa minulle motivaatiota ja aion tehdä kaikkeni päästäkseni juhlimaan maailmanmestaruutta.

Lähde: PlanetF1

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1