Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Mercedes julkisti tämän kauden Formula1-autonsa – Huomasitko tämän monia tämän kauden autoja yhdistävän tekijän?

Mercedes Formula1 W14 auto
AOP

Mercedes on julkistanut tulevan kauden W14 autonsa. Talli palaa parin vuoden takaiseen mustaan väritykseen.

Mercedes julkisti keskiviikkona tulevan kauden F1-autonsa. Viime kaudelta tuttu hopeinen väri sai siirtyä ja tilalle tuli tänä vuonna tummempi musta väritys. Viime kauden ongelmat ja heikko menestys sai tallin pohtimaan kaikkia mahdollisia keinoja, joilla parantaa kulkua tulevalla kaudella.

– Pohdimme: ‘Onko hän nopea, olemmeko parantaneet joitakin ongelmia?’. Se on suuri tuntematon asia, Mercedeksen tallipäälikkö Toto Wolff sanoi.

– Mutta meillä on työkalut kehittää autoa ja toivottavasti antaa Georgelle (Russellille) ja Lewisille (Hamiltonille) jotain, joka toimii.

Musta onkin monien muidenkin tallien tämän vuoden kilpureiden pääväri. Trendin taustalla on kuitenkin muukin syy kuin vain tyylikäs ulkonäkö. Hiilikuitu, jota formula-autoissa käytetään on luonnollisesti mustaa, jolloin sitä ei ole tarvinnut maalata. Näin tallit saavat hinattua formuloiden painoa muutamalla grammalla alaspäin.

Kun jokainen gramma ratkaisee, tekevät tallit kaikkensa hinatakseen autojen painoa mahdollisimman alhaiseksi. Hiilikuidun maalamatta jättäminen onkin yksi keino, johon monet tallit ovat tulevalla kaudella turvautuneet. Sama syy on myös Mercedeksen mustan värin taustalla.

– Viime vuonna olimme ylipainoisia. Tänä vuonna olemme yrittäneet selvittää, mistä voimme puristaa jokaisen gramman ulos, Wolff sanoi.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä.

Lähde: Mercedes

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1