Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

McLaren-tähti haaveilee maisemanvaihdoksesta? – “Olen kilpailuhenkinen kaveri ja haluan taistella voitosta”

Lando Norris McLaren F1 Venäjän GP
AOP

Lando Norrisia pidetään yhtenä F1:n lahjakkaimmista kuljettajista. Nuorukainen kertoo, ettei ole menettänyt toivoaan McLarenin suhteen, mutta myöntää, että voitosta taisteleminen on asia, joka häntä motivoi.

McLaren on asettanut tavoitteekseen taistella F1:n maailmanmestaruudesta vuonna 2025. Tallin ykköskuljettaja, Lando Norris, kertoo olevansa täysin sitoutunut työnantajansa projektiin, vaikka myöntää, että kärsivällisyys on ollut toisinaan koetuksella.

Norrisin on spekuloitu siirtyvän Mercedekselle Lewis Hamiltonin mahdolliseksi korvaajaksi, kun brittimestari päättää eläköityä. Myös Ferrarin on kerrottu olevan kiinnostunut Norrisin palveluksista.

– Joskus tilanne tuntuu vaikealta, koska olen kilpailuhenkinen kaveri ja haluan taistella voitosta, Norris myöntää.

– Totta kai sitä välillä miettii, että miten pystyisi itse auttamaan tiimiä saavuttamaan tavoitteensa nopeammin. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen olooni täällä.

– Minulla on suuri luotto tämän tiimin kykyihin. Mielestäni yksi tärkeimmistä asioista on, että luottoa löytyy molempiin suuntiin.

– Tämä kausi tulee näyttämään missä vaiheessa kehityksemme on. Vuosi 2025 tuntuu olevan vielä kaukana, mutta uskon, että silloin meillä on realistiset mahdollisuudet maailmanmestaruuteen. Pohjatyö alkaa kuitenkin jo tällä kaudella.

Lähde: PlanetF1

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1