Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Pierre Gasly ja Esteban Ocon ovat valmiita laittamaan henkilökohtaiset erimielisyytensä sivuun tallin menestymisen puolesta

Esteban Ocon ja Pierre Gasly, Alpine F1
AOP

Alpinen F1-tallin tämän kauden kuskit Pierre Gasly ja Esteban Ocon eivät ole radan ulkopuolella sydänystäviä. Radalla ranskalaiset ovat kuitenkin valmiita unohtamaan henkilökohtaiset välinsä tallin menestymisen puolesta.

Pierre Gasly ja Esteban Ocon olivat lapsuudenystäviä ja ajoivat yhdessä karting-sarjaa nuorempina. Joitain vuosia sitten miehet kuitenkin ajautuivat erilleen ja ranskalaisten välit ovat olleet siitä lähtien viileät. Nyt miehet ovat valmiita unohtamaan erimielisyytensä yhteisen hyvän eteen.

– Olemme aikuisia, kypsempiä ja olemme tietoisia vastuusta, mitä Alpine-kuljettajina oleminen ja niin suuri tiimi takanamme tuovat meille, Gasly sanoi.

– Meidän on tehtävä tiivistä yhteistyötä, jos haluamme olla kilpailukykyisiä. Siksi en epäile, etteikö kaikki menisi hyvin, hän lisäsi.

Gasly siirtyy täksi kaudeksi Alpinen tiimiin ajettuaan viimeiset yhdeksän vuotta Red Bullin omistamissa talleissa.

Ocon puolestaan on ajanut Alpinella vuodesta 2020 lähtien. Mies ei näe kuskien ikinä lähentyvän parhaiksi ystäviksi, mutta uskoo luottavaisena, että yhteistyö tulee sujumaan ongelmitta.

– Olen luottavainen. Te tykkäätte otsikoista ja tällaisista tarinoista, mutta olemme molemmat hyvin ammattimaisia ja aiomme työskennellä niin kuin tarve on.

– En usko, että meistä tulee koskaan parhaita ystäviä, mutta sillä ei ole väliä, kunhan ilmapiiri tiimin sisällä on hyvä. Ja niin se on tällä hetkellä.

Lähde: BBC Sport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1