Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Pukkivuoren hiihtokeskuksessa järkyttävää ilkivaltaa – Kuka aiheutti kymmenien tuhansien eurojen vahingot?

maastohiihto
AOP

Virroilla sijaitsevassa Pukkivuoren hiihtokeskuksessa herättiin lauantaiaamuna järkytykseen, kun paljastui, että joku oli tehnyt vakavaa ilkivaltaa keskuksen laskettelurinteen ankkurihissille.

Pukkivuoren hiihtokeskus julkaisi Facebook-sivuillaan tiedotteen hiihtokeskuksessa tapahtuneesta ilkivallasta. Teksti oli karua luettavaa.

– Kuvassa on Pukkivuoren ankkurihissin vaijeri, jonka joku tai jotkut on katkaissut perjantain 17.2. ja lauantain 18.2. välisenä yönä. Tästä syystä rinne joudutaan pitämään suljettuna toistaiseksi, julkaisussa kerrottiin kuvan kera.

Pukkivuoren laskettelurinne on jääkiekkoseura Virtain Kiekko-Karhujen ylläpitämä ja merkittävä osa seuran varainhankintaa. Tempauksella on merkittävät seuraukset.

– Emme voi muuta kuin todeta, että olemme erittäin tyrmistyneitä, että joku haluaa tehdä tämmöistä ilkivaltaa. Pukkivuoressa liikkuu ja viettää aikaa meidän omat virtolaiset lapset ja nuoret, mutta Pukkivuori on myös varmasti yksi suosituimmista talvisen Virtain matkailukohteista. Pukkivuoren tuotoilla on jo vuosia katettu Kiekko-Karhujen toimintaa ja siten mahdollistettu jääkiekon harrastaminen Virroilla.

– On sanomattakin selvää, että Pukkivuoressa olisi ollut nyt käsillä talven vilkkaimmat hiihtolomaviikot – tästä ilkivallan teosta aiheutuu meille merkittävät tappiot, julkaisussa kerrotaan.

Hiihtokeskus toivookin apua kaikilta mahdollisilta tahoilta.

– Te lähialueen asukkaat, ohikulkijat tai te nuoret, jotka sladitatte autoilla Montussa – kertokaa, jos teillä on havaintoja tapahtuneesta! Onko joku havainnut outoja kulkijoita Urheilukujalla tai Sipiläntiellä tai Pukkivuorenkadulla yön aikana? Maksamme ratkaisevasta vihjeestä tuntuvan palkkion. Yhteydessä voi olla kaikkiin Pukkivuoren sekä Kiekko-Karhujen yhteydenpitokanaviin tai suoraan Virtain poliisiin.

Pikimustassa pilvessä on toivottavasti kuitenkin hopeinen reunus.

– Teemme kaikkemme, että saamme vaijerin vielä tälle talvelle kuntoon ja Pukkivuoren taas auki, julkaisussa vannotaan.

Kiekko-Karhujen puheenjohtaja Panu Iso-Hirvelä kommentoi Ilta-Sanomien jutussa, että rahalliset seuraukset ovat mittavat. Pelkät korjauskustannukset voivat nousta jopa 20 000-30 000 euroon ja menetetyt lipputulot voivat olla jopa 10 000-20 000 euroa.

– Ei seuran toiminta tähän kaadu, mutta iso monttu tulee, Iso-Hirvelä harmittelee.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu