Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

Tiger Woodsin viaton pila paisui: ”Sen piti olla hauska vitsi”

Tiger Woods golf USA
AOP

Tiger Woodsin viattomaksi tarkoitettu pila päätyi otsikoihin. Nyt mies on pyytänyt tapahtunutta anteeksi.

47-vuotias Tiger Woods pelaa parhaillaan Yhdysvaltojen Kaliforniassa Genesis Invitational -turnauksessa. Turnauksen ensimmäisellä kierroksella nähtiin kummallinen tilanne, kun yhdeksännellä väylällä Woods ojensi vastustajalleen ja joukkuetoverilleen Justin Thomasille tamponin. Woods oli juuri ennen tapahtunutta päihittänyt avauslyönnillään Thomasin lyönnin.

Ele oli tarkoitettu ystävysten väliseksi huvitteluksi, mutta kuvat tilanteesta lähtivät nopeasti leviämään, eikä pilan vastaanotto ollut kovinkaan suotuisaa. Monien mielestä Woodsin pila meni hyvän maun yli ja sitä on kommentoitu muun muassa seksistiseksi.

– Sen oli tarkoitus olla vain hauska pila, mutta selvästikään se ei välittynyt sellaisena. Jos loukkasin ketään, niin se ei ollut tarkoitukseni. Se oli vain kaksi kaverusta pitämässä hauskaa.

15-kertaisen Major -turnausten mestarin Woodsin mukaan miehet ovat keskenään hyviä ystäviä ja rento pilailu usein osa pelejä, kun miehet ovat radalla yhdessä.

– Kuten sanoin, jos loukkasin ketään millään tavalla, olen pahoillani. En tarkoittanut sitä sillä tavalla. Me vain pilailemme keskenämme usein. Ymmärrän, ettei tämä välittynyt sellaisena, mutta meidän välillämme tilanne oli erilainen.

Genesis Invitational on Woodsin ensimmäinen PGA-turnaus sitten viime heinäkuun. Woods pelasi turnauksen toisen kierroksen perjantaina kolme yli parin ja on kokonaistilanteessan nyt yhden yli parin.

Lähde: ESPN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf