Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Höyhensarjan mestaruus vaihtoi omistajaa – Leigh Wood taipui jännitysnäytelmässä: “Tein virheen ja maksoin siitä”

Leigh Wood nyrkkeily
AOP

Leigh Woodin valtakausi WBA:n höyhensarjan mestarina päättyi lauantaina, kun britti hävisi Nottinghamissa Mauricio Laralle.

Hallitsevan WBO:n höyhensarjan mestarin Leigh Woodin ja haastajan Mauricio Laran välinen ottelu tarjoili juuri niin viihdyttävän kamppailun kuin etukäteen osattiin odottaa. Höyhensarjan tämänhetkiset kovimmat ottelijat viihdyttivät yleisöä Nottinghamissa seitsemän erää, ennen kuin Lara iski voiton varmistaneen iskun.

34-vuotias Wood näytti hallitsevan ottelua ja hoiteli erät kolmesta kuuteen helpohkon näköisesti. Seitsemännessä erässä Lara kuitenkin iski hurjan vasemman koukun pakottaen Woodin lattialle. Britti kampesi itsensä vielä ylös, mutta tämän valmentajan Ben Davisonin oli heitettävä pyyhe kehään, sillä Wood oli selvästi iskun jäljiltä heikossa hapessa.

Laran epätavanomainen ottelutyyli jätti tämän usein avoimeksi Woodin iskuille ja meksikolainen olikin hetkittäin ottelussa kovissakin vaikeuksissa. Lara onnistui kuitenkin ajoittamaan terävyytensä oikein ja iskemään kohtalokkaan iskun seitsemännessä erässä.

– Onnittelut Mauricio Laralle, hän on loistava ottelija. Tein virheen ja maksoin siitä, Wood kommentoi ottelun jälkeen Sky Sportsin mukaan.

Lauantain voitto toi meksikolaiselle Laralle tämän uran ensimmäisen mestaruuden. Tappio oli puolestaan Woodille tämän 29-otteluisen uran kolmas. Wood on tappiosta huolimatta saanut kiitosta siitä, että otti vastaan kovaksi haastajaksi tiedetyn Laran haasteen, vaikka hallitseva mestari olisi voinut puolustaa mestaruuttaan helpompiakin vastustajia vastaan.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Kamppailulajit