Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkasen ensiesiintyminen tähdistöviikonloppuna ei yllättänyt NBA-tähteä: “Rehellisesti sanottuna, en ollut yllättynyt”

Lauri Markkanen Utah Jazz
AOP

Lauri Markkanen esiintyi ensimmäistä kertaa NBA:n All-Star -pelaajana lauantaina Salt Lake Cityn kotiyleisön edessä. Suomalainen pääsi ottamaan mittaa NBA:n kovimmista 3-pisteen heittäjistä tähdistöviikonlopun kolmoskisassa.

Lauri Markkanen ei selviytynyt tiukassa kilpailussa avauskierrokselta jatkoon. Suomalainen aloitti suorituksensa vahvasti upottaen kymmenestä ensimmäisestä heitostaan kahdeksan. Suorituksen loppua kohden pallot eivät kuitenkaan enää uponneet aivan riittävän hyvin, eikä suomalainen päässyt kisan ratkaisukierrokselle mukaan.

Heti Markkasen jälkeen kehiin pääsi kisan ennakkosuosikki Damian Lillard, joka heitti 25 pistettä. Portland Trail Blazersin mies paransi finaalissa vielä tulostaan yhdellä pisteellä ja vei koko kilpailun.

Vaikkei Markkanen kolmoskisan finaaliin aivan yltänytkään, teki suomalainen suuren vaikutuksen koko koripallomaailmaan. Myös Markkasen kanssa NBA:n tähdistöottelussa pelaava Donovan Mitchell kommentoi ylistävästi suomalaisen otteita lauantaina.

Cleveland Cavaliersin mies ei ole yllättynyt Markkasen loistavista otteista tai tähdistöpaikasta:

– Rehellisesti sanottuna, en ole yllättynyt. Olen tuntenut hänet lukiosta saakka ja hän on mahtava pelaaja, Mitchell kommentoi tähdistöviikonlopun lehdistötilaisuudessa.

– On todella erityistä nähdä hänen johtavan joukkuetta sekä pelaavan niin mahtavasti tässä epävarmassa tilanteessa. Olen todella iloinen hänen puolestaan ja on mahtavaa nähdä hänet mukana tähdistöviikonlopussa.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo