Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Ruotsalaiset juhlivat ampumahiihdon MM-kisojen päätöspäivänä – Suomalaisten kisat kuin vuoristorataa

Suvi Minkkinen ampumahiihto
AOP

Ampumahiihdon MM-kisojen päätöspäivä oli erityisesti ruotsalaisten juhlaa. Ruotsi vei niin miesten kuin naistenkin päätösmatkojen mestaruudet.

Ampumahiihdon MM-kisojen päätösmatkat hiihdettiin Saksan Oberhofissa sunnuntaina. Yhteislähtökilpailuissa ruotsalaiset pääsivät juhlimaan, kun miesten kisan vei Sebastian Samuelsson ja naisten kisan Hanna Oeberg. Lisäksi Martin Ponsiluoma oli miesten kilpailussa toinen.

Suomalaisittain kisojen päätöspäivän suurin onnistuja oli Tero Seppälä, joka hiihti hienosti sijalle 10. Naisissa ainoana suomalaisena kisaan päässyt Suvi Minkkinen hiihti sijalle 25.

– Vähän vuoristorataa olleet nämä kisat. Meillä on ollut todella hyviä hetkiä ja suorituksia Suvilta ja Terolta. Myös viesteissä nähtiin todella hyviä hetkiä. Mutta sitten meillä on ollut todella huonoja hetkiä, Suomen maajoukkueen päävalmentaja Erik Kulstad summasi Ylen tv-haastattelussa kisoista.

– Kaiken kaikkiaan voimme olla ihan OK tyytyväisiä.

Erityisesti Minkkisen uran paras sijoitus, kahdeksas, normaalimatkalta ja Seppälän päätöspäivän 10. sija, olivat suomalaisittain hienoja suorituksia. Kulstad kuitenkin näkee vielä parannettavaa kokonaisuudessa.

– Tietysti arvioimme aina, kuinka jatkamme eteenpäin ja etsimme tapoja parantaa. Meidän tulee yhdessä urheilijoiden kanssa selvittää, mitä toimi hyvin ja mikä ei ja sitten tiedämme kuinka jatkamme eteenpäin.

Norja oli kisojen suurin mitalirohmu 13:lla mitalilla. Maailmanmestaruuksia norjalaiset nappasivat viisi, hopeamitaleja viisi ja pronssisia kolme. Päätöspäivän menestyksen myötä Ruotsi pääsi kuitenkin lähelle. Ruotsalaiset nappasivat lopulta kisoista kotiinviemisiksi 11 mitalia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu