Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Toto Wolff: “Meidän täytyy löytää kultainen keskitie”

Toto Wolff
AOP

Mercedeksen tallipäällikkö, Toto Wolff, on luottavainen sen suhteen, että juuri julkaistun auton vauhti tulee riittämään tällä kaudella. Miehen mukaan parhaan tuloskunnon saavuttamisessa voi kuitenkin mennä aikaa.

F1-maailmaa vuosikausia hallinnut Mercedes putosi viime vuonna jalustaltaan Red Bullin vietyä valmistajien mestaruuden.

Tavoite onkin selkeä tulevan kauden kynnyksellä, jonka tallipäällikkö, Toto Wolff, on tehnyt moneen kertaan selväksi. Wolff myöntää kuitenkin tosiasiat ja toteaa, että kaikki on mahdollista.

– Toisaalta sitä haluaa sanoa, että tulemme taistelemaan maailmanmestaruudesta. On kuitenkin myös pysyttävä nöyränä ja muistettava, ettei mikään tule ilmaiseksi.

– Meidän täytyy löytää kultainen keskitie, joka tarkoittaa, että uskomme mahdollisuuksiimme, mutta ymmärrämme haasteen laajuuden. Meillä on mahdollisuudet voittaa, mutta en osaa sanoa, milloin se tapahtuu.

– Mielestäni olemme kuitenkin oikealla tiellä. Nöyryys on silti hyvin tärkeää. Meidän on pidettävä mielessämme, mitä viime kaudella tapahtui. Jäimme todella kauaksi kärjestä.

– Tiesimme kaikkien menestysvuosien aikana, että ennen pitkää tulemme kohtaamaan vaikeuksia. Tuo hetki koitti viime kaudella, jonka jälkeen olemme pyrkineet löytämään ongelmiimme ratkaisua.

Lähde: PlanetF1

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1