Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Yleisurheilu

Yli 40 vuotta vanha 400m sisäratojen maailmanennätys uusiksi – Hollantilaistähti jätti vielä parannuksen varaa: “Voisinko olla vieläkin nopeampi?”

Hollannin superjuoksija Femke Bol
AOP

Femke Bol rikkoi yli 40 vuotta vanhan 400m sisäratojen maailmanennätyksen.

Hollannin juoksutähti Femke Bol rikkoi yhden yleisurheilun sisäratojen vanhimman maailmanennätyksen sunnuntaina Hollannin mestaruuskilpailuissa.

Vanhaa 400m sisäratojen maailmanennätysaikaa 49.59 piti hallussaan Jarmila Kratochvilova, joka pinkoi ennätyksen Milanossa vuonna 1982. Lähes 41 vuotta myöhemmin hollantilainen Bol paransi maailmanennätysajaksi 49.26.

Tokion olympialaisten pronssimitalisti ei ollut uskoa tilannetta todeksi, kun kello pysähtyi ennätyslukemiin ja kommentoikin juoksuaan epäuskoisena.

– Toivoin ajaksi 49,5, mutta 49,26… Minulla ei todella ole sanoja tähän. Tämä on ensimmäinen maailmanennätykseni oikealla matkalla. Voisiko sen juosta vieläkin kovempaa? Tämä oli lähestulkoon täydellinen juoksu, nainen iloitsi kisan jälkeen.

Bol on niittänyt tulosta niin aitajuoksussa kuin sileän matkoilla. Viime kesän EM-kisoissa hollantilainen juoksi mestaruuteen niin 400m sileällä kuin 400m aidoilla. Nainen ankkuroi lisäksi Hollannin voittoon 4x400m viestissä.

Bol puolustaa Euroopan mestaruuksiaan maaliskuussa Istanbulin halli EM-kisoissa.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Yleisurheilu