Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Ferrarin tähtikuljettaja matkalla kilpailijan riveihin? – “Minulla ei ole kiire miettiä tulevaisuuttani”

Ferrari
Unsplash

Charles Leclercin voimassa oleva sopimus Ferrarin kanssa kestää vuoteen 2024. Miestä on linkitetty vahvasti Mercedeksen pilttuuseen, mutta kuljettaja kiistää käyneensä minkäänlaisia neuvotteluja Toto Wolffin tiimin kanssa.

Charles Leclerc jätti Sauberin taakseen vuonna 2019 ja siirtyi Ferrarin pilttuuseen. Huippulahjakkuutena pidetty monacolainen sai ensimmäisten vuosiensa aikana seurata Red Bullin ja Mercedeksen ylivoimaa.

Asetelmat kuitenkin muuttuivat viime kaudella voimaan tulleiden uusien sääntömuutosten myötä. Ferrari oli ainoa talli joka pystyi edes osittain haastamaan Red Bullia, joka vei kuitenkin sekä valmistajien, että kuljettajien maailmanmestaruudet nimiinsä.

Leclerciiin kohdistuu suuret odotukset alkavalla kaudella. Miehen on huhuttu olevan siirtymässä Mercedekselle nykyisen sopimuksensa umpeuduttua.

– En halua nostaa tätä aihetta pöydälle, sillä se ei olisi oikea tapa aloittaa kautta, Leclerc kommentoi.

– Meidän täytyy pitää keskittymisemme urheilullisissa asioissa tulosten maksimoinnin takia. Minulla ei ole kiire miettiä tulevaisuuttani.

– Tiedän, että osa ihmisistä on huolissaan ja pelkää minun siirtyvän Mercekselle. Voin kuitenkin kertoa, että minkäänlaisia neuvotteluja ei ole käynnissä. Tunnen oloni hyväksi Ferrarilla.

Lähde: Formula1News.co.uk

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1