Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Vieläkö portit F1:een aukeavat? – “Hän on ehtinyt saavuttaa paljon tämän lajin parissa”

Formula 1
Unsplash

Daniel Ricciardo jäi viime kaudella täysin tallitoverinsa Lando Norrisin varjoon ja australialaisen pistesaalis oli todella vaatimaton. Ricciardo jätti kauden päätyttyä McLarenin taakseen ja siirtyi Red Bullin vahvuuteen kolmanneksi kuljettajaksi.

Viime kauden päätteeksi McLarenilta lähtöpassit saaneella Daniel Ricciardolla oli uuden kauden kynnyksellä mietinnän paikka.

Lähteiden mukaan Haas oli kiinnostunut palkkaamaan hänet kilpakuljettajakseen, mutta australialainen ei kuitenkaan lyönyt nimeään paperiin.

Viime vuonna kahdeksanneksi sijoittunut Haas tulee suurella todennäköisyydellä jälleen kamppailemaan valmistajien sarjan viimeisistä pistesijoista.

Ricciardo päätyi tekemään sopimuksen mestaruuden voittaneen Red Bullin kanssa, tosin kolmannen kuljettajan ominaisuudessa. Tämä voi osoittautua järkeväksi ratkaisuksi ensi vuotta ajatellen.

Ricciardon tallitoverina McLarenilla työskennellyt Lando Norris toivoo näkevänsä australialaisen jälleen pian kilparadoilla.

– Daniel on todistanut tasonsa F1:ssä ja ehtinyt saavuttaa paljon tämän lajin parissa. Häntä arvostetaan suuresti ja mielestäni hän on yksi viime vuosien parhaista kuljettajista.

– Haluaisin nähdä Danielin jälleen pian kilparadoilla, sillä hän on erittäin lahjakas kuski, jota kaikki rakastavat.

Ricciardo ei sopeutunut missään vaiheessa täysin McLarenille, eikä päässyt täysin siniuksi auton kanssa, joka ei tukenut hänen vahvuuksiaan.

Lähde: Formula1News.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1