Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Hiihdon MM-kisat starttaavat keskiviikkona – Suomi nimesi hiihtäjät avausmatkoille

maastohiihto
Pexels

Suomen hiihtäjät MM-kisojen sprintteihin sekä yhdistelmäkilpailuihin on nimetty.

Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut starttaavat keskiviikkona. Maastohiihdon esikarsinnat käydään keskiviikkona ja torstaina kisataan perinteisen sprinteissä. Perjantaina jatketaan yhdistelmäkilpailuilla.

Hiihtoliitto julkisti hiihtäjät tiistaina sprintteihin sekä yhdistelmäkilpailuihin.

Sprinteissä menestystä lähtevät tavoittelemaan naisista Jasmi Joensuu, Anne Kyllönen, Jasmin Kähärä ja Johanna Matintalo sekä miehistä Ville Ahonen, Niilo Moilanen, Joni Mäki ja Lauri Vuorinen. Yllättävänä poissaolona sprintissä voidaan pitää Ristomatti Hakolaa, joka voitti sprintin SM-kultaa tammikuussa.

Sprinttikarsinnat hiihdetään torstaina kello 13.00 ja finaalit kello 15.30.

Yhdistelmäkilpailuun lähtevät kisaamaan naisista Kyllönen, Kerttu Niskanen, Eveliina Piippo ja Krista Pärmäkoski sekä miehistä Perttu Hyvärinen, Remi Lindholm, Iivo Niskanen ja Arsi Ruuskanen.

Naiset hiihtävät yhdistelmäkilpailussa ensin 7,5km perinteisellä hiihtotavalla ja sitten 7,5km vapaalla. Miehillä matkat ovat 15km. Yhdistelmäkilpailut starttaavat perjantaina kello 16.30.

MM-hiihtojen kisanäyttämö Planica tunnetaan vaikeista ja äärimmäisistä sääolosuhteistaan. Vuoden 2019 maailmancupin hiihdoissa Planicassa sääolosuhteet olivat äärimmäisen huonot ja mahdollisuus samaan on myös tulevissa MM-kisoissa.

Planicaan on luvattu lähes 10 astetta lämmintä ja mahdolliset nopeat muutokset esimerkiksi sateen muodossa voivat luoda erittäin haastavat olosuhteet. Erityisesti huoltojoukoille epävakaa ja vaikeasti ennustettava sää luovat haasteita.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu