Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerin supertähti taipui! – Puolivälieräparit selvillä

Belgian snookertähti Luca Brecel.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla arvostettua Players Championship -turnausta, jossa on mukana vain tämän vuoden 16 parasta pelaajaa. Ensimmäinen kierros pelattiin keskiviikkoiltapäivänä maaliin ja jäljellä on enää kahdeksan parasta pelaajaa. Puolivälierät alkaa keskiviikkoiltana ja pelataan loppuun torstain sekä perjantain aikana.

Englannin Wolverhamptonissa pelattavassa Players Championship -turnauksessa kahdeksan parasta pelaajaa ovat selvillä. Turnauksen puolivälieriin viimeisinä pelaajina tiensä selvittivät Belgian Luca Brecel ja Englannin Gary Wilson. Brecel pelaa torstaina päivän jälkimmäisessä puolivälierässä Joe O’Connoria vastaan ja Wilson kohtaa perjantaina puolivälierässä sukunimikaimansa Kyren Wilsonin.

Brecel pelasi keskiviikkona ensimmäisen kierroksen ottelunsa Englannin Jack Lisowskia vastaan ja vei ottelun kymmenessä erässä nimiinsä 6-4 -lukemin. Ottelussa Lisowski karkasi 2-1 -johtoon, mutta tauolle edettiin 2-2 -tilanteesta, kun Brecel vei neljännen erän 83 pisteen lyöntisarjansa turvin. Tauon jälkeen Lisowski voitti kolmesta erästä kaksi ja teki ottelun ainoan satasensa voittamalla seitsemännen erän 105-0 -lukemin 104 pisteen lyöntisarjalla.

Tämän jälkeen belgialainen voitti ottelun kolme viimeistä erää ja vei ottelun 6-4 -lukemin nimiinsä. Lisowski oli matkalla kymmenennessä erässä jo voittoon, mutta teki kolmanneksi viimeisellä punaisella karmaisevan pussitusvirheen.

Wilson voitti omassa ottelussaan Kiinan Ding Junhuin 6-3 -lukemin. Wilson karkasi ottelussa jo 5-1 -johtoon tekemällä kolme yli 60 pisteen lyöntisarjaa, joista paras oli 115 pisteen sarja. Ding tuli tämän jälkeen kahden erän päähän tekemällä 126- ja 52 pisteen sarjat, mutta yhdeksäs erä meni turvapelitaistelun jälkeen englantilaisen nimiin.

Muissa puolivälierissä Ali Carter kohtaa Robert Milkinsin keskiviikkona kello 21.00 alkaen ja torstaina Shaun Murphy kohtaa iltaottelussa Walesin Ryan Dayn.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut