Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Uskomaton takaisku! – Suomen tennisässä jäi jyrän alle

Emil Ruusuvuori Qatarin turnauksessa.
AOP

Miesten tenniksen ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla kolme turnausta. Suomalaisittain mielenkiintoisin turnaus pelattiin Qatarin Dohassa, jossa Suomen Emil Ruusuvuori selvitti tiensä toiselle kierroksella. Turnauksen karsinnoissa oli mukana myös Otto Virtanen, mutta Virtanen voitti vain yhden ottelun karsinnoissa eikä selvittänyt tietään pääsarjaan.

Emil Ruusuvuoren taival Qatarin Dohassa pelatussa ATP-turnauksessa päättyi toiselle kierrokselle. Ruusuvuori koki ikävän tappion Tshekin Jiri Leheckalle, joka oli parempi suoraan kahdessa erässä 6-2, 7-6 -lukemin.

Avauserässä ATP-rankingin sijalla 52 oleva tshekkitaituri mursi suomalaisen syötön kahdesti. Toinen erä oli tasaisempi ja Ruusuvuori sai pidettyä syötöistään kiinni. Suomalaiselle tarjoutui mahdollisuus erävoittoon, kun Lehecka antoi murtopallon syötöllään Ruusuvuoren johdettua erää 5-4 -lukemin, mutta suomalainen ei onnistunut murrossa.

Lopulta toisessa erässä edettiin aina katkaisupeliin saakka jossa Lehecka oli parempi tylyin 7-2 -lukemin, kun Ruusuvuori menetti neljästi syöttönsä viidestä syöttökerrasta. Ruusuvuori oli voittanut miesten aiemmat kaksi kohtaamista 2-0 -erin, joten Tshekin suurpelaaja maksoi nyt kalavelkoja.

Dohan reissulta Ruusuvuori tienasi 20 ATP-pistettä ja reilut 24 tuhatta Yhdysvaltain dollaria.

21-vuotias tshekkiläinen kohtaa toisella kierroksella joko turnauksen ykköseksi sijoitetun Venäjän Andrey Rublevin tai Hollannin Tallon Griekspoorin. Hollantilainen eteni viime viikolla Rotterdamin ATP-500 -turnauksessa välieriin, mutta taipui Italian Jannik Sinnerille suoraan 2-0 -erin, joka taipui finaalissa sittemmin Daniil Medvedeville 2-0 -erin.

Rublev on ongelmissa hollantilaisen kanssa, sillä ykkössijoitettu pelaaja hävisi avauserän tylyin 6-1 -lukemin. Turnauksen kärkisijoitetuista pelaajista Felix Auger-Aliassime käänsi erätappion jälkeen pelin Australian Jason Kubleria vastaan edukseen. Kolmanneksi sijoitettu Medvedev kohtaa toisen kierroksen ottelussaan Iso-Britannian Liam Broadyn ja neljänneksi sijoitettu Alexander Zverev saa kovan testin Andy Murraylta.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis