Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Mysteeri hiihdon MM-kisoissa: Suomalaishiihtäjä katosi tv-kuvista – Sitten saatiin synkkä tieto

Arsi Ruuskanen katosi MM-kisoissa
AOP

Ensimmäistä arvokisastarttiaan hiihtänyt Arsi Ruuskanen katosi mystisesti yhdistelmäkilpailun alkutaipaleella.

Hiihdon MM-kisoissa Slovenian Planicassa hiihdetään perjantaina yhdistelmäkilpailut. Miesten kilpailun alussa koettiin ihmetystä, sillä suomalaishiihtäjä Arsi Ruuskanen katosi kilpailusta mystisesti.

Ruuskanen oli vielä ensimmäisen kilometrin väliaikapisteellä hyvin kilpailussa mukana. Seuraavalle väliaikapisteelle suomalaista ei kuitenkaan enää kuulunut. Kilpailun aikana saatiin ikävä tieto Ruuskasen tilanteesta – mies joutui keskeyttämään epäselvän tilanteen vuoksi.

Suomen maajoukkueen valmennuksesta saatiin Arto Niemiseltä johtolankoja Ruuskasen tilanteesta. Nieminen sai korvanappiinsa tiedon, että Ruuskanen olisi loukkaantunut reitillä ja mainitsi miehen loukanneen jalkaansa.

Maajoukkueen lääkäri Maarit Valtonen vahvisti kilpailun aikana miehen olevan matkalla sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. Valtonen ei uskaltanut vielä tässä vaiheessa kommentoida tarkemmin mitä tilanteessa oli tapahtunut, mutta vahvisti miehen olleen tolpillaan ja puhekykyinen.

– Me ei tässä vaiheessa tiedetä, että mitä siellä on sattunut. Joukkueen toinen lääkäri Janne Pesonen on Arsin kanssa ja he ovat matkalla ensiapuun, Valtonen kertoi.

Ruuskanen hiihti yhdistelmäkilpailussa ensimmäistä arvokisastarttiaan. Suomalaismiehistä kilpailussa jatkavat Iivo Niskanen, Perttu Hyvärinen sekä Remi Lindholm.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu