Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jatkuuko Andy Murrayn hurja tahti Dohassa? – Vastassa hurjan voittoputken omaava venäläistähti

Andy Murray on ollut todellinen taistelija.
AOP

Tenniksen ATP-kiertueella pelataan Qatarin Dohassa pelattavan turnauksen loppuottelu lauantaina. Loppuottelussa kohtaavat toisensa kaksi Grand Slam -turnausvoittajaa, kun kokenut skotlantilaispelaaja Andy Murray testaa venäläistähden pelivireen. Turnauksessa mukana oli myös Emil Ruusuvuori, mutta suomalaistähden turnaus päättyi toiselle kierrokselle.

Qatarin Dohassa pelataan ATP-250 -tason turnauksen loppuottelu lauantaina. Loppuottelussa toisensa kohtaavat Iso-Britannian Andy Murray ja Venäjän Daniil Medvedev.

Kello 17.00 alkavan loppuottelun rahallinen panos on 200 tuhatta Yhdysvaltain dollaria. Voittajalle on luvassa 209 tuhatta dollaria, kun taas häviävälle osapuolelle reilut 122 tuhatta dollaria. Kumpikaan ei ottelua rahan takia enää pelaa ja vielä vähemmän urallaan yli 60 miljoonaa dollaria pelaamalla tienannut Murrayn.

Murray tuli turnaukseen villin kortin kanssa. Tähän mennessä Skotlannista kotoisin oleva entinen maailmanlistan ykkönen on kaatanut tieltään Lorenzo Sonegon, Alexander Zverevin, Alexandre Mullerin ja Jiri Leheckan. Jokainen ottelu on ollut kolmieräinen ja Murray on viettänyt kentillä aikaa yli kymmenen tuntia.

Medvedev oli turnaukseen lähdettäessä kolmanneksi sijoitettu pelaaja. Venäläinen pääsi sijoituksensa puolesta suoraan toiselle kierrokselle. Viime viikolla Hollannin Rotterdamissa pelatun ATP-500 -tason turnauksen voittanut venäläinen on kaatanut tällä viikolla Liam Broadyn, Chris O’Connellin ja välierässä Felix Auger-Aliassimen.

Kanadalaistähden Medvedev kaatoi myös Hollannin turnauksessa 2-0 -erin, kuten Dohassakin. Venäläinen on viettänyt turnauksessa kentällä vain viisi ja puoli tuntia, eli yli neljä tuntia vähemmän kuin vastustajansa.

Miehet ovat kohdanneet toisensa kaksi kertaa aiemmin. Tuorein kohtaaminen on viime keväältä Miamin Masters-1000 -turnauksesta, jolloin Medvedev oli ykkössijoitettuna suoraan 2-0 -erin parempi. Tuossa ottelussa Medvedev menetti 12 pistettä omalla syötöllään ja pelaamalla näistä kymmenen, sillä venäläinen syötti kaksi kaksoisvirhettä.

Medvedev tulee loppuotteluun kahdeksan ottelun mittaisessa voittoputkessa. Edellinen tappio on kuukauden takaa Australian avointen kolmannelta kierrokselta, jolloin Yhdysvaltain Sebastian Korda oli 3-0 -erin parempi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis