Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Andy Murray haki ensimmäistä ATP-voittoaan kolmeen vuoteen – Voittamisen makuun päässyt venäläispelaaja ei taipunut

Andy Murray ja Daniil Medvedev Qatar Openin finaalissa
AOP

Daniil Medvedev on tenniksen ATP-kiertueen Qatar Open -turnauksen mestari. Lauantain finaalissa kaatui kokenut skottipelaaja Andy Murray.

Daniil Medvedev pääsi nostamaan pyttyä Dohassa voitettuaan Andy Murrayn Qatar Openin finaalissa. Skotti kaatui finaalissa suoraan kahdessa erässä pelein 6-4, 6-4.

35-vuotias Murray haki finaalissa ensimmäistä ATP-turnausvoittoaan sitten vuoden 2019. Vain viikko sitten Rotterdamin ATP 500-turnauksen voittanut Medvedev jatkoi kuitenkin hyvää virettään ja vei lauantain finaalin itsevarman vakuuttavasti.

Dohaan villillä kortilla päässeen Murrayn turnaus oli kivikkoisempi kuin Medvedevin ja skotti joutui esimerkiksi pelastamaan itsensä vastustajan ottelupalloa vastaan kahdeksan kertaa ennen finaalia. Kaikki Murrayn pelit ennen finaalia olivat olleet kolme-eräisiä, eli Medvedev pääsi finaaliin selvästi pienemmällä rasituksella.

Vaikka venäläisellä painoikin toki varmasti viime viikon Hollannin turnaus, ei se näkynyt finaalin otteissa. Murray taisteli finaalissa itsensä muutamastakin tukalasta tilanteesta hienosti, mutta skotin pakottamattomat virheet avasivat Medvedeville mahdollisuuksia liian usein.

– Daniil on upea pelaaja. Hän on yksi minun suosikkipelaajistani ja yksi kiertueen parhaista, entinen maailmanlistan ykkönen Murray kommentoi ottelun jälkeen.

– Turnaus ei toki päättynyt haluamallani tavalla, mutta pelasin mahtavia otteluita ja sain hienoja muistoja. Olen ylpeä viikostani täällä ja siitä työstä jonka minä ja tiimini olemme tehneet, jotta pääsin takaisin tälle tasolle.

Lähde: BBC Sport

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis