Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Palaako F1-legenda rattiin kauden avauksessa? – Talli ei poissulje mahdollisuutta: “Keskustelemme siitä”

Aston Martin F1
AOP

Formula1-kauden ensimmäinen kisa häämöttää vain vajaan viikon päässä. Kauden alla spekulaatiot F1-legenda Sebastian Vettelin paluusta kisaradoille ovat lähteneet lentoon. Saksalaisen entinen talli Aston Martin antoi tilanteeseen kryptisen kommentin.

Huhut Sebastian Vettelin paluusta saivat tuulta alleen, kun Aston Martinin toisen kuskin Lance Strollin osallistuminen kauden avauskilpailuun muuttui epävarmaksi. Stroll loukkasi rannettaan pyöräilyonnettomuudessa ja joutui jättämään Bahrainin talvitestit välistä.

Miestä tuurasi testeissä tallin varakuski Felipe Drugovich. Talli joutuu kuitenkin mahdollisesti selvittämään varasuunnitelmaa, mikäli kanadalainen ei toivu ajokuntoon ajoissa.

Vettelin eläköityminen F1:sta on vasta muutaman kuukauden vanha, mutta Aston Martinin tallipäällikkö Mike Krack ei poissulje täysin mahdollisuutta saksalaisen paluusta. Krack kertoi tallin ensisijaisena toiveena olevan Strollin kuntoutuminen ajokuntoon ajoissa, mutta myöntää, että varasuunnitelmia on tehtävä varmuuden vuoksi.

– Suunnitelma B meidän tulee päättää. Meillä on joitain varasuunnitelmia, mutta päätämme sen sitten kun suunnitelma A.n kohtalo on tiedossa.

– Suunnitelma B josta puhuimme, keskustelemme siitä ensi viikolla, Krack vastasi ESPN:n mukaan kysyttäessä Vettelin mahdollisesta paluusta.

Sitä onko Vettel osoittanut haluja palata F1-auton rattiin, ei Krack paljastanut.

– Älkää unohtako, että hänellä (Vettelillä) oli mielessä hyvin läpikotainen suunnitelma eläkkeelleen ja se on minusta asia jota meidän tulee kunnioittaa. Saa nähdä mitä tapahtuu.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1