Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Tulikuuma Lauri Markkanen johdatti Utah Jazzin vakuuttavaan voittoon

Lauri Markkanen, Utah Jazz
AOP

Utah Jazz taistelee kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta ja otti taistelun kannalta jälleen arvokkaan voiton Lauri Markkasen johdattamana.

Utah Jazz kaatoi kotikentällään San Antonio Spurs lukemin 118-102. Lauri Markkanen oli joukkueensa paras pistemies 27 pisteellä.

15 edellistä otteluaan hävinnyt Spurs lähti otteluun vahvasti. Pallo liikkui hyvin ja joukkue pystyi kontrolloimaan ottelun alkua. Puoliajalle Spurs pääsi 10 pisteen johtoasemassa.

Toiselle puoliskolle Jazz tuli kuitenkin rytinällä ja Spurs puolestaan jäi pahasti telineisiin. Jazz kiri nopeasti rinnalle ja paineli ohi, eikä Spurs saanut kolmannella neljänneksellä pussitettua kuin 14 pistettä.

Jazzin Walker Kessler oli korin alla dominoiva ja nappasi ottelussa 12 tärkeää levypalloa. Tulokaskauttaan pelaava Kessler viimeisteli lisäksi yhdeksän pistettä. Myös Jazzin uusin lisäys Kris Dunn pelasi vahvan ottelun heittäen 15 pistettä, napaten seitsemän levypalloa ja antaen kahdeksan koriin johtanutta syöttöä.

Markkanen oli totuttuun tapaan äärimmäisen vaarallinen hyökkäyspäässä ja aiheutti Spurs-puolustukselle vaikeuksia koko ottelun.

– Saimme vihdoin välimme kuntoon ja sen seurauksena hyviä heittomahdollisuuksia luotua. Mutta puolustus oli tänään ratkaiseva tekijä – muutostilanteista pois pääsy ja juoksemalla hyvän rytmin luominen, Markkanen kommentoi pelin jälkeen.

Läntisessä konferenssissa taistelu pudotuspelipaikoista on äärimmäisen tiukka ja sarjataulukon puolivälissä on tiukka nippu joukkueita. Jokainen voitto on siis Jazzin loppukevään kannalta äärimmäisen arvokas.

Lähde: NBA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo