Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Jones Jones täynnä uhoa ennen paluuotteluaan: “Hän on kohdannut lähinnä lättäjalkaisia nyrkkeilijöitä”

Ciryl Gane
AOP

Jon Jonesin paluuottelu lähestyy. Reilun kolmen ja puolen vuoden tauon jälkeen kehiin asteleva Jones debytoi raskaassasarjassa, kun maaliskuun alun otteluillassa vastaan asettuu Ciryl Gane. ‘’Bones’’ kertoo mietteitään tulevasta vastustajastaan.

UFC:n raikulipoika, Jon Jones, palaa ensi viikonloppuna oktagoniin pitkän poissaolon jälkeen. Kevyessä raskaassasarjassa aiemmin otellut Jones on noussut painoluokkaa ylöspäin ja mies joutuukin todella hurjan haasteen eteen, kun vastaan asettuu Ciryl Gane.

Ranskalaisvastustaja on kärsinyt vapaaottelu-urallaan toistaiseksi vain yhden tappion, mutta Jones lähtee täynnä itseluottamusta tulevaan kamppailuun. Ganen pystyottelutaidot ovat herättäneet laajalti hehkutusta, mutta Jones kertoo olevansa kaikkea muuta kuin vakuuttunut.

– Katsoin juuri nauhalta otteluni Thiago Santosia vastaan. On hullua, miten jotkut pitävät Ganea urani vaarallisimpana pystyottelijana. Kaikki, mitä Thiago teki pystyssä oli systemaattista. Hänellä on voimaa, tekniikkaa ja räjähtävyyttä. Hän on todella monipuolinen ottelija.

– Ganen kolme edellistä vastustajaa eivät osanneet puolustaa. Hän on otellut lähinnä lättäjalkaisia nyrkkeilijöitä vastaan. Paras hänen kohtaamansa painija on Francis (Ngannou), joka on täysin käsittämätöntä.

Lähde: BJ Penn

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit