Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Tämä opittiin Formula1:n talvitesteistä – Yksi talli erottui selkeästi muista

Max Verstappen Bahrainin talvitesteissä
AOP

F1-kauden avausviikonloppu häämöttää vain muutamien päivien päässä. Tallit pääsivät viime viikonloppuna ottamaan kunnolla tuntumaa kauden autoihinsa Bahrainin talvitesteissä.

Viime kauden valmistajien mestaruuden voittanut Red Bull lähti testiviikonloppuun jopa odotettua vahvempana. Testien perusteella Red Bull tuleekin olemaan myös tulevalla kaudella se, jota muut jahtaavat.

Maailmamestaruuden viime kaudella lopulta selvällä erolla voittanut Max Verstappen lienee tulevankin kauden suurin ennakkosuosikki.

Red Bullin kovimmiksi haastajiksi ennakoitiin Ferraria ja Mercedestä, mutta molempien tallien testiviikonloppu jätti ilmaan kysymysmerkkejä. Erityisesti Mercedeksellä kilpailukyky ei ole vielä sillä tasolla, että se pystyisi tosissaan haastamaan Red Bullia kauden avauskisoissa. Mercedes-autojen vauhti oli ihan mukiinmenevää, mutta ei lumoavaa. Tallilla tuleekin kiire viime hetken parannuksien kanssa.

Ferrarilla puolestaan vauhti on kohdillaan, mutta auton ja erityisesti renkaiden kestävyys herättivät hieman huolta. Tallin molemmat kuskit Charles Leclerc ja Carlos Sainz keikkuivat tuloslistan kärjessä, mutta tuskailivat viikonlopun aikana rengaskuluman kanssa.

Bahrainin testiviikonlopun vakuuttavin yllättäjä oli kuitenkin Aston Martin, joka pystyi toisen kuskinsa, Lance Strollin, poissaolosta huolimatta kellottamaan kovia kierrosaikoja. Pelkät testitulokset eivät toki vielä koko totuutta kerro, mutta tallilla on hyvät mahdollisuudet jopa haastaa Mercedestä ja taistella paikoista kärkikolmikossa tulevalla kaudella. Veteraanikuski Fernando Alonso lähtee varmasti Bahrainin avausviikonloppuun nälkäisenä.

Lähde: F1

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1