Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Williamsin kuljettaja tietää syyn F1-tähden menestyksen taustalla: “Tämä tekee hänestä ainutlaatuisen”

Max Verstappen
AOP

Williamsin Alex Albon työskenteli taannoin Max Verstappenin tallitoverina Red Bullilla. Albon kertoo nyt medialle, mikä saa hallitsevan maailmanmestarin tekemään ratkaisevan eron kovimpiin kilpakumppaneihinsa nähden.

Alex Albonin ura Red Bullilla ei varmasti mennyt aivan täysin miehen omien toiveiden mukaisesti. Mies ei pystynyt nousemaan säännölliseen kilpakuljettajan rooliin, mutta pääsi näkemään läheltä miten huipputiimissä työskennellään.

Albon kertoo nyt ominaisuuksista, jotka hänen mielestään tekevät Max Verstappenista niin erityislaatuisen kuljettajan kuin hän on.

– Sanoisin, että yksi Verstappenin parhaista ominaisuuksista on se, että hän pystyy antamaan itsestään täydet sata prosenttia jokaisella kierroksella. Tämä tekee hänestä ainutlaatuisen kuljettajan.

– Totta kai hän on selvää, että hän on erittäin nopea, mutta mielestäni ero tulee siinä miten hän pystyy reagoimaan erilaisiin tilanteisiin.

– Hän on erittäin sopeutumiskykyinen ja löytää aina keinot saada itsestään parhaan irti. Hänellä on erittäin hyvät välit tiimin insinööreihin ja muihin työntekijöihin, joka on luonnollisesti erittäin tärkeää. Hän on hyvin sinut auton kanssa ja pystyy aina suorittamaan korkealla tasolla.

Lähde: PlanetF1

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1