Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Tässäkö F1:n paha poika? – Mika Häkkinen: “Tekee mitä häneltä pyydetään”

Sergio Perez
AOP

Mika Häkkinen uskoo, että Sergio Perezin luonne riittää likaisen työn tekemiseen tulevallakin kaudella Max Verstappenin viedessä kirkkaimmat parrasvalot.

Red Bullin Sergio Perez on tullut tunnetuksi siitä, että hän tekee kaikkensa tiiminsä hyväksi.

Kaikki lajia seuraavat muistavat hyvin Abu Dhabin GP:n vuonna 2021, jolloin Perez pystyi pitämään onnistuneesti Lewis Hamiltonin takanaan auttaakseen tallitoveriaan Max Verstappenia.

Suomalaislegenda ja lajin kaksinkertainen maailmanmestari, Mika Häkkinen, kertoo arvostavansa Perezin panosta työnantajansa eteen ja uskoo tämän nauttivan suurta arvostusta tiimin sisällä.

– Perez on huikea tiimitoveri. Hän vaikuttaa seuraavan määräyksiä tottelevaisesti ja hänellä on lupa tehdä radalla likaista työtä. Tarkoitan tällä esimerkiksi muiden hidastamista kilpailujen aikana.

– Sergio ei mieti turhia, vaan tekee mitä häneltä pyydetään. Joskus se on hieman rumaa, mutta jos siitä on hyötyä, niin tiimin taktiikka on osoittautunut toimivaksi. Niin se joskus menee tämän lajin parissa.

Häkkinen on suhteellisen varma siitä, ettei Perez pysty tulevalla kaudella nousemaan Verstappenin edelle tallin ykköskuljettajaksi.

– Mielestäni Sergion täytyy olla rehellinen itselleen ja myöntää tosiasiat. Maxin päihittäminen vaatisi jotain yliluonnollista.

Lähde: PlanetF1

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1