Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Ylen asiantuntijalta tyhjentävä näkemys miesten MM-viestijoukkueesta – “Hänet pitäisi ihan ehdottomasti laittaa viestiin”

Niko Anttola taistelee viestipaikasta MM-kisoissa
AOP

Niko Anttola hiihti keskiviikon 15 kilometrin vapaan kilpailussa loistavan hiihdon. Hieno näyttö avasi nuorukaiselle mahdollisesti jopa paikan viestijoukkueeseen.

Niko Anttola on selvä valinta miesten MM-kisojen viestijoukkueeseen – ainakin jos Ylen asiantuntija Ville Nousiaiselta kysytään.

– Kyllä Niko vakuutti minut, Hänet pitäisi ihan ehdottomasti laittaa viestiin.

– Jos lähdetään hakemaan pelkästään vapaan osuuksille, niin kyllä minä olen niin yksinkertainen kaveri, että tämän tuloksen perusteella laittaisin Nikon kolmannelle osuudelle, Nousiainen kommentoi tv-lähetyksessä.

Anttola oli miesten kilpailussa toiseksi paras suomalainen sijalla 24. Nousiaisen nuori mies vakuutti erityisesti hapenottokyvyllään sekä tekniikallaan.

Miesten viestijoukkueeseen on aiemmin veikkailtu Remi Lindholmia, joka jäi keskiviikkona Anttolaa noin puoli minuuttia. Mieheltä itseltä saatii tyhjentävä kommentti viestimahdollisuuksiin:

– Kyllä veikkaan, että mulla alkoi nyt kevät. Niko hiihti kyllä tosi hyvin tänään. Nostan hattua. Hyvää tyyppi ja nopeutta löytyy noihin nousuihin.

Aikuisten arvokisadepyyttinsa hiihtänyt Anttola otti kommentit mahdollisesta viestivalinnasta tyynesti eikä lähtenyt kommentoimaan omia toiveitaan.

– Nooo, onneksi sitä ei tarvii itse päättää. Valmentajat päättää ja sit tehdään mitä ne käskee, mies summasi.

Suomen joukkueen päävalmentaja Teemu Pasanen ei vielä tässä vaiheessa sanonut juuta eikä jaata mahdollisista viestivalinnoista, mutta noteerasi Anttolan hienon hiihdon.

– Lähdetään miettimään hiihtojärjestyksiä ja kokoonpanoja, mutta todella hyvä hiihto kyllä Nikolta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu