Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Djokovicille raju pettymys – Finaalipaikka jäi haaveeksi: “Onnistuin tänään pelaamaan korkeammalla tasolla kuin hän”

Daniil Medvedev
AOP

Novak Djokovicin voittokulku tuli päätökseensä Dubain tennisturnauksessa, kun venäläispelaaja, Daniil Medvedev, oli vahvempi lukemin 6-4, 6-4. Medvedev antoi vastustajalleen reilut kehut, mutta oli täynnä onnea finaalipaikan ratkettua.

Maailmanlistan ykkösnimi, Novak Djokovic, joutui pettymään raskaasti Dubaissa, kun Daniil Medvedev vei välierän nimiinsä suoraan kahdessa erässä ja marssi turnauksen finaaliin.

Djokovic aloitti vuotensa voittamalla Australian avoimet, mutta kauden toinen titteli antaa toistaiseksi vielä odottaa itseään.

Medvedev oli hävinnyt neljä edellistä kamppailuaan Djokovicia vastaan, joten tärkeässä paikassa irronnut voitto maistui erityisen makealta.

– Djokovicia vastaan pelatessa täytyy aina olla parhaimmillaan, venäläinen tuumi.

– Sitä voi vain toivoa, että hänelle sattuisi hieman huonompi päivä, sillä 22 voitettua Grand Slamia puhuvat puolestaan. Jos hän on täydessä iskussa ottelusta tulee todella vaikea, vaikka itse pelaisi miten hyvin tahansa.

– Onnistuin tänään pelaamaan korkeammalla tasolla kuin hän. Toisessa erässä hänelle ei tarjoutunut break-point mahdollisuutta, mutta pelin aikana nähtiin paljon 50/50 palloja. Säilytin kuitenkin keskittymiseni läpi ottelun ja olen todella iloinen, että etenin finaaliin.

Lähde: Tennis World USA

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis