Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Tennistähti Andrey Rublev vetosi tärkeän asian puolesta Dubaissa: “Emme voi esittää kuin mitään ei tapahtuisi”

Andrey Rublev Dubai Tennis Championships turnauksessa
AOP

Dubain Tennis Championships turnauksessa nähdään lauantaina maanmiesten kohtaaminen, kun Venäjän Andrey Rublev ja Daniil Medvedev ottavat mittaa toisistaan turnauksen finaalissa.

Turnauksen puolustava mestari Andrey Rublev eteni finaaliin voitettuaan saksalaisen Alexander Zverevin välierässä perjantaina. Ottelun jälkeen Rublevilla oli kuitenkin painavaa sanottavaa

– Emme voi esittää kuin mitään ei tapahtuisi, sillä se on kamalaa. On hullua kuinka niin monet normaalit kansalaiset kärsivät ja kuolevat. Se ei ole helppoa, Rublev kommentoi ottelun jälkeen.

Rublev voitti Dubain turnauksen myös vuosi sitten. Tuolloin välieränsä jälkeen venäläispelaaja kirjoitti tv-kameran ruutuun “no war please”, eli suomennettuna “ei sotaa”, viitaten Venäjän tuolloin aloittamaan hyökkäyssotaan Ukrainaan.

Nyt vuosi myöhemmin, tilanne ei ole juurikaan muuttunut, joten Rublev vetosi jälleen rauhan puolesta.

– Ainut asia jota toivon, on että pian jokaisessa maassa olisi rauha. Sillä ei ole väliä, että missä. Toivon, että meidän maissamme tulisi rauha. Toivon, että rauha saataisiin aikaan muissa maissa, joissa soditaan parhaillaan.

– On kamalaa, että meidän aikanamme näitä kamalia asioita voi tapahtua.

Rublev kohtaa lauantain finaalissa siis maanmiehensä Daniil Medvedevin, joka onnistui kukistamaan omassa välierässään maailmanlistan ykkösen Novak Djokovicin. Djokovicin huikea alkuvuoden voittoputki katkesi siis välierään kun Medvedev oli pelein 6-4, 6-4 serbialaista parempi.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis