Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Jon Jonesilla voitokas paluu häkkiin: Seuraava vastustaja selvillä? – “Kaikki keskittymiseni on hänen kohtaamisessaan”

Jon Jones
AOP

Jon Jones palasi voitokkaasti UCF-kehiin viikonloppuna. Yli kolmen vuoden ajan sivussa ollut jenkkiottelija teki debyyttinsä raskaassasarjassa ja päihitti ranskalaisottelija Ciryl Ganen suvereenilla tavalla.

Pitkään sivussa ollut Jon Jones palasi vakuuttavalla tavalla UFC-häkkiin viikonloppuna. Pystyottelutaidoistaan hehkutettu Ciryl Gane osottautui pelkäksi vastaantulijaksi Jonesin hallitessa kehätapahtumia.

Jones paineisti Ganea voimakkaasti heti alusta lähtien ja pakotti tämän luovuttamaan jo ensimmäisen erän aikana.

Jones näytti siltä, ettei olisi ollut sivussa päivääkään ja pisti pystyyn erittäin vakuuttavan esityksen. Lajin supertähtiin luketuva mies kertoi mietteitään ottelun jälkeen ja sivusi tulevaisuudensuunnitelmiaan.

– Sanon tämän kaikella kunnioituksella Stipe Miocicia kohtaan. Mielestäni hän voisi lopettaa palomiehen työnsä ja astua kanssani häkkiin.

– Kaikki keskittymiseni on nyt hänen kohtaamisessaan. Tämä on urani suurin mahdollisuus, sillä haluan nousta historian parhaaksi raskaansarjan ottelijaksi ja aion tehdä kaikkeni sen eteen.

– Stipe on puhunut siitä, kuinka hän on minua painavampi. Hänen ajatusmaailmansa on jo lähtökohtaisesti vääränlainen, jos hän luulee, että minut voi voittaa pelkästään painoja nostelemalla. Aion voittaa hänet näytöstyyliin.

Lähde: BJ Penn

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit