Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Onko Aston Martinin vauhti “liian hyvää ollakseen totta”? – Fernando Alonsolla selkeä tavoite avauskilpailuun

Fernando Alonso
AOP

Aston Martinin Fernando Alonso starttaa Formula1 -kauden ensimmäiseen kilpailuun sunnuntaina viidennestä lähtöruudusta. Takaa lähtevät muun muassa molemmat Mercedes autot.

– Se on mahtavaa. Lähes liian hyvää ollakseen totta, Fernando Alonso kommentoi lauantain aika-ajojen jälkeen.

– Top viidessä oleminen ja Ferrarin sekä Mercedeksen kanssa kamppailu tuntuu lähes epätodelliselta.

Espanjalaiskuski uskoo, että Aston Martinilla on täydet mahdollisuudet taistella sunnuntaina jopa podium-paikasta.

– Tuntuu omituiselta, että lähdemme kilpailuun viidennestä lähtöruudusta, mutta ehkä tavoittelemme vielä enempää, 41-vuotias Alonso tuumi.

Erityisesti kun edellä lähtevät Ferrari-kuskit Charles Leclerc sekä Carlos Saintz ovat kamppailleet rengaskuluman kanssa, voi Aston Martinille avautua mahdollisuus. Ferrarin renkaiden kesto pitkässä kilpailussa onkin vielä hieman kysymysmerkki ja tekijä, joka saattaa nousta sunnuntaina ratkaisevaan rooliin.

– Jos totta puhutaan, niin uskoimme, että viime vuoden etulyöntiasemansa puolesta kolme kärkijoukkuetta olisivat tavoittamattomissa.

– Mutta nyt lähdemme vitosruudusta ja taistelemme Ferrarin kanssa podium-paikasta. Se on aivan uskomatonta. Jatketaan työskentelyä, pidetään jalat maassa, ajetaan kilpailu virheittä ja katsotaan mihin se riittää.

Red Bullin autot pääsevät odotetusti Max Verstappenin johdolla kärjessä sunnuntain kilpailuun. Jo viime viikonlopun talvitestit kertoivat, että talli, autot ja kuskit ovat hyvässä vireessä ja valmiina uuteen kauteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1