Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

F1-toimittaja pyytää anteeksi kommenttejaan Valtteri Bottaksesta: “Tunsin oloni hirveäksi”

Valtteri Bottas
AOP

Hyvin tunnettu F1-toimittaja, Ted Kravitz, laukoi aiemmin Valtteri Bottasin painoon liittyviä kommentteja, joita hän katuu. Kravitzin ajattelemattomat sanat herättivät jonkin verran arvostelua sosiaalisessa mediassa.

Suomalaisässä, Valtteri Bottas, kertoi ennen kauden alkua uransa ensimmäisinä vuosina kärsimistään vaikeuksista. Nastolalaisella oli ongelmia painonhallintansa kanssa ja hän kertoi aloittaneensa dieetin, jonka vei hänet syömishäiriön partaalle.

Bottas on tällä hetkellä huomattavasti paremmassa kunnossa henkisesti ja fyysisesti.

Arvostettu F1-toimittaja, Ted Kravitz, kertoo olleensa täysin tietämätön Bottasin aiemmista ongelmista hänen vihjailtuaan vihjailtuaan ennen Bahrainin GP:tä, että suomalaisen tulisi syödä enemmän.

– Haluan käyttää hieman aikaa pyytääkseni anteeksi tietämättömiä kommentteja, joita esitin Bottaksesta torstaina. Näin hänet harjoitusten jälkeen ja huomasin hänen pudottaneen jonkin verran painoaan.

– Totesin, että äitini kehottaisi häntä syömään enemmän, koska hän näyttää niin laihalta. Hän vastasi minulle olevansa hoikka, mutta terve, joka kuulosti minusta oudolta.

– En ollut kuitenkaan nähnyt haastattelua, jossa hän kertoi olleensa lähellä sairastumista syömishäiriöön aiemmin uransa aikana.

– Kun kuulin tästä, tunsin oloni hirveäksi ja pahoittelin välittömästi hänen tiimiltään. Heti kun saan mahdollisuuden aion pyytää häneltä myös henkilökohtaisesti anteeksi.

Bottas ylsi kauden ensimmäisessä osakilpailussa kahdeksannelle sijalle.

Lähde: PlanetF1

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1