Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Mercedes-tähti ei säästellyt sanojaan kauden avauskilpailun jälkeen: “Olimme todella kaukana kärjestä”

F1 Mercedes
Pixabay

Lewis Hamilton ei ollut yllättynyt siitä, että Mercedeksellä oli ongelmia renkaiden kanssa kauden avanneessa Bahrainin GP:ssä. Brittikuljettaja jäi osakilpailun viidennelle sijalle.

Mercedes ei saanut uudelle kaudelle toivomaansa starttia. Max Verstappen vei Bahrainin GP:n nimiinsä ja Sergio Perez varmisti Red Bullin kaksoisvoiton.

Aston Martinille siirtynyt espanjalaiskonkari, Fernando Alonso vei viimeisen palkintopallisijan nimiinsä ja Ferrarin Carlos Sainz ylsi neljänneksi.

Lewis Hamilton jäi viidenneksi, joka on englantilaisen huonoin sijoitus kauden avauskilpailussa sitten vuoden 2014. Seitsenkertainen maailmanmestari oli kisan jälkeen kaikkea muuta kuin tyytyväinen.

– Kaikki tuntui oikeastaan samalta kuin viime vuonna. Meillä oli aamulla palaveri, jonka aikana kerroin, ettei renkaat tule kestämään riittävän pitkään, jotta voisimme taistella kärkisijoista. Näin myös tapahtui.

– On selvää, että meillä on todella paljon töitä tehtävänä. Meiltä puuttuu tällä hetkellä todella paljon alavoimaa, jota meidän on pystyttävä lisäämään. Kun saamme auton oikeanlaiseen tasapainoon nopeus tulee itsestään.

– Olimme todella kaukana kärjestä, emmekä lähelläkään palkintopallille nousemista. Jos toinen Ferrareista (Charles LecLerc) ei olisi keskeyttänyt olisimme olleet vasta kuudensia.

Lähde: Crash.Net

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1