Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA-ottelussa läikkyi: Dallasin ja Phoenixin supertähdet ajautuivat sanaharkkaan: “Ehkä ensi kerralla hän voi avata suunsa aiemmin”

NBA
Pixabay

Dallas Mavericks ja Phoenix Suns ottivat yhteen NBA:n sunnuntain huippuottelussa. Kahden joukkueen välillä on nähty aiemminkin lämpimiä kohtaamisia ja tunnetta riitti tälläkin kertaa. Sunsin Devon Booker ja Mavsin Luka Doncic ottivat suullisesti yhteen ottelun loppuhetkillä.

American Airlines Centerin yleisö joutui pettymään, kun vierasjoukkue Phoenix Suns kaatoi Dallas Mavericksin tiukan taistelun jälkeen pistein 130-126. Sunsin tehokaksikko Kevin Durant ja Devin Booker olivat hyvässä iskussa dominoiden vieraiden hyökkäyspeliä.

Durant heitti 37 pinnaa ja Bookerille merkattiin 36 pojoa. Kotijoukkue Mavsin Luka Doncic oli jälleen kerran joukkueensa tehokkain pelaaja 34 pisteellään.

Doncicin ja Bookerin välillä kipinöi ottelun loppuhetkillä, kun miehet kävivät kiivasta sananvaihtoa pelikatkon yhteydessä.

– Tämä oli kilpailuhenkinen ottelu, mutta kaikki on hyvin meidän välillämme, Doncic totesi.

– Ehkä ensi kerralla hän (Booker) voi avata suunsa aiemmin, jos hän haluaa keskustella.

Booker kertoi tapahtumista oman versionsa.

– Juttelin tuomarin kanssa, kun Doncic tuli puhumaan minulle, joten vastasin hänelle, Suns-tähti paljasti.

– Olen kuullut, että fanit kaipaavat enemmän tunnetta peleihin, joten olkaa hyvät. Minulla ei ole mitään Lukaa vastaan, mutta kun kilpailemme tälläistä tapahtuu.

Lähde: New England Sports Network

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo