Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Jon Jonesin suoritus ei tehnyt UFC:n jättäneeseen mörssäriin vaikutusta: “Hän näytti pelkäävän jotain”

Francis Ngannou
AOP

UFC:n hiljattain taakseen jättänyt Francis Ngannou ei ole vielä toistaiseksi ilmoittanut missä hänen uransa tulee jatkumaan. Kamerunilaisottelija kertoi mielipiteensä Jon Jonesin ja Ciryl Ganen välisestä ottelusta.

Francis Ngannou jätti UFC:n taakseen lajin kattojärjestön pelätyimpänä tyrmäyskoneena. Erimielisyydet Dana Whiten kanssa kasvoivat siihen pisteeseen, että kamerunilainen päätti lopulta nostaa kytkintä ja hänen seuraava liikkeensä on täysin hämärän peitossa.

Ngannoun lähtö tarkoitti myös sitä, että hänen ja Jon Jonesin välille kaavailtu superottelu jäi ainakin toistaiseksi toteutumatta. Jones palasi hiljattain oktagoniin ja debytoi raskaassasarjassa Ciryl Ganea vastaan.

Ngannoun seurasi ottelua ja kommentoi Jonesin edesottamuksia.

– Tiesin, että jos Jones on kunnolla henkisesti valmistautunut hän voittaisi tämän ottelun. En kuitenkaan uskonut, että ratkaisu olisi syntynyt noin nopeasti.

– Myös Ganen reaktio yllätti minut täydellisesti. Hän ei osannut odottaa tuollaista lopetusta, eikä edes puolustautunut.

– Jones suoritui ottelusta hienosti, mutta huomasin, että hänellä oli kiire. Hän näytti pelkäävän jotain, eikä suostunut antamaan Ganelle ollenkaan tilaa. Jones ei näyttänyt mielestäni kovinkaan itsevarmalta. Ehkä hän pelkäsi väsyvänsä ottelun edetessä.

Lähde: MMA News

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit