Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Entinen maailmanmestari kertoi mielipiteensä Mercedeksen kauden avauksesta: “He tulivat nöyryytetyiksi”

F1 Mercedes
Pixabay

Kuten hyvin tiedetään, Mercedeksen F1-kauden avauksesta muodostui pannukakku. Entinen tähtikuljettaja, Damon Hill, uskoo, että Toto Wolffin tiimillä tulee riittämään ongelmia myös jatkossa kulukaton asettamien rajoitusten takia.

Tummat pilvet leijuivat Mercedeksen kauteen valmistautumisen yllä. Pelot osuivat oikeaan Bahrainin GP:ssä, jossa auton ongelmat tulivat raadollisella tavalla kaikkien nähtäville.

Lewis Hamilton ja George Russell ajoivat sijoille 5 ja 7, kärjen mennessä menojaan.

Vuoden 1996 maailmanmestari, Damon Hill, kertoi oman näkemyksensä Mercedeksen kauden avauksesta. Miehen mukaan Mersun moottoreita käyttävän Aston Martinin nouseminen edelle oli Toto Wolffin johtaman tiimin kannalta nöyryyttävää.

– Hamilton ja Russell-parat. Tämä oli kisa, jota Wolff kuvaili koko moottoriurheilu-uransa huonoimmaksi päiväksi. He tulivat nöyryytetyiksi. Tytärtalli Aston Martin löi heidät.

– Kulukaton myötä he eivät voi vain palata tehtaalle, käyttää paljon rahaa ja suunnitella autoa täysin uudelleen. Tämä tarkottaisi myös, että he joutuisivat hylkäämään aiemman ideansa ja seuraamaan muiden jalanjäljissä.

– Mercedes on nyt hieman ongelmissa, mutta uskon, että heidän on vain jatkettava nykyisellä konseptillaan ja pyrittävä saamaan siitä paras irti.

Lähde: PlanetF1

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1